Sticla Fanta arată diferit. E și pe Snapchat

Sticla Fanta arată diferit. E și pe Snapchat

Și nu mi se pare mine, ci chiar vine cu un nou design, parte a unei mai largi campanii de comunicare prin care își propune să atragă toate privirile și să stârnească interesul. Squeeze in the fun și transformă momentele obișnuite în momente pline de distracție si aventură sunt mesajele prin care Fanta se va face remarcată în perioada următoare.

Sticlele de Fanta cu noul design sunt disponibile deja de luna asta în magazinele din toată țara pentru cele patru arome cu care ne-a obișnuit: Portocale, Madness, Lămâie, Zmeură și Fructul Pasiunii.

FantaRomania pe Snapchat

Campania de comunicare vine și cu un cont de Snapchat unde vei putea afla mai multe și vei descoperi ultimele emoții pe care brandul va dori să ți le transmită. De apreciat faptul că cei care au realizat campania s-au gândit să includă și Snapchatul în mixul de comunicare.

Campanie de comunicare integrată

Noua sticlă vine cu o campanie de comunicare integrată, incluzând un spot TV dedicat, panouri stradale inovative, proiecții pe Cocor, dar și proiecte speciale la metrou și în campusuri. Campania se remarcă printr-o prezență puternică în magazine, cu activări îndrăznețe și o vizibilitate ridicată la raft,” transmite brandul. Aceste soluții sunt completate de rețele sociale, bannere interactive și prezența pe Snapchat.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Sticla Fanta arată diferit. E și pe Snapchat”

Comments are closed.