Special Event: Blogmeet aniversar Blogosfera Vrancea

Blogosfera Vrancea va organiza pe 25 februarie un blogmeet special. Acesta va marca trecerea în al treilea an de existență … colectivă (ca să zic așa). Este un eveniment special, unic și care trebuie să devină de neuitat.

Cristi (de la care am furat imaginea de mai jos) și Tudor au postat pe blog anunțul oficial al blogmeet-ului și oferă mai multe detalii. Eu voi face doar o mică recapitulare a informațiilor. Din câte am înțeles, echipa DreamTeamRo va fi prezentă pentru a treia oară la Focșani la acest eveniment.

Mă bucur că acest eveniment va avea loc. Putem spune chiar că a devenit o tradiție a Blogosferei Vrancea  (puteți să aruncați o privire asupra articolului pe care l-am scris anul trecut după blogmeet). Anul acesta vom fi (sper) mai mulți bloggeri vrânceni prezenți, dat fiind că suntem în plin proces de mărire a numărului (cred că toate blogmeet-urile organizate au avut un rol important în acest proces)

Dacă sunteți un blogger dornic de socializare în offline, invitația de participare la blogmeet este deschisă. Condiția este să anunțați.  Evenimentul de pe Facebook vă stă la dispoziție.

Recapitulare:

Unde? Focșani, în mai multe locuri;

Când? Pe 25 februarie 2012;

De ce? Pentru a socializa, pentru a ne distra, pentru a discuta, etc.;

Motiv: Sărbătorirea a doi ani de existență a Blogosferei Vrancea.

Program: este. Detaliile vin pe parcurs, surprize vor fi și la fața locului. Importantă este prezența și dorința de socializare.

 

Vă așteptăm!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Special Event: Blogmeet aniversar Blogosfera Vrancea”

Comments are closed.