Sfat privind postările în social media

Un infografic foarte interesant te ghidează pentru a-ţi spune dacă poţi sau nu posta anumite fotografii, statusuri şi nu numai pe conturile personale (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, PInterest, Google Plus…).

Deloc surprinzător, foarte mulţi angajatori încep să ţină cont de asta. Ţi-ai risca jobul pentru un status? Ideea începe să prindă şi în România. Dăm un search pe Google, apoi îl contactăm.

Infograficul realizat de OnlineClasses.org:

 

3 Replies to “Sfat privind postările în social media”

  1. Agentiile de plasare a fortei de munca tin cont de identitatea online a candidatilor si, mai nou, de cei aflati in grupurile lor din social media. Am auzit ca au inceput sa apara in contractele individuale de munca obligatii privind postari periodice a unor mesaje din partea angajatorului pe conturile personale. Daca imi depun cv-ul la o firma atenta la identitatea sa online, o prezenta social media intr-un mediu corespunzator este considerat un avantaj.

    1. Interesant. Dacă e de bine sau de rău depinde de comportamentul fiecăruia în online. Cât despre partea cu obligațiile privind postările, nu prea sunt de acord, dar depinde de circumstanțe.

Comments are closed.