Sala din sufragerie

Cum ar fi sa joci tenis, bowling sau sa faci diverse exercitii in sufragerie?

 

Cred ca ar fi foarte usor.

Probabil ca acum de gandesti sa te joci pe un calcultor sau ca trebuie sa iti cumperi PlayStation sau Xbox, nu?  Surpriza! Nuntendo Wii iti ofera cele mai variate sporturi pe care sa le practici la tine in sufragerie.

Distribuit in Romania de TNT Games , consola Nintendo Wii vine sa iti satisfaca toate dorintele.  Cati bani ai consumat pana acum sa mergi la sala? Multi. Ti s-a intamplat vreodata sa pierzi abonamentul? Daca da , ai vazut ce greu este, daca nu , oricand ti se poate intampla.

Nu ai timp? Cu aceata consola, timpul sau banii nu sunt o problema.

 

Daca esti la liceu , ai vazut ca ai o singura ora de educatie fizica pe saptamana. Eu stiu cu cata nerabdare astept acea ora. Si totusi , in acea ora nu poti asculta muzica, nu poti vorbi prea mult…Cu Nintendo Wii problemele se rezolva singure.

 

Indiferent de varsta, sex sau nationalitate, Nintendo este cel mai puternic jucator din lume in domeniul consolelor jocurilor video adresate publicului larg.

Nintendo Wii iti ofera doua pachete exceptionale:  Nintendo Wii Fit, cat si Nintendo Wii Sports Resort. Acestea se bucura de un succes ce a depasit toate asteptarile atat in Europa, cat si in Romania.

 

Cu Wii Fit detii controlul asupra unei variate game de exercitii de  Aerobic, Musculatura, Yoga si Echilibru. Acest pachet de la Nintendo s-a vandut in peste 22 milioane de unitati in intreaga lume. Numarul acesta creste continuu.

Parca ma imaginez facand exercitii  facand miscare : aerobic, dezvoltarea musculatorii. Ma vad stand pe placa Wii Balance Board facand miscare. Ajutat de  software-ul special sunt sigur ca voi fi mai tare ca John Cena.

Pentru cei care nu iubesc exercitiile, recomand ( nu eu , toata lumea) Nintendo Wii Sports Resort. In doar doua luni , a ajuns sa fie vandut de peste 1,5 milioane de ori in Europa. Wii Sport ofera 12 jocuri printre care tenis de masa , scrima si baschet.

Si iarasi,ma cuprinde imaginatia. De data aceasta nu mai fac exercitii , ci joc tenis de masa. Ce imi place jocul acesta! Sunt gata si incep sa joc. Mingea nu poate trece de mine. Obosit , reusesc sa inving,  Acest video-sport ma cuprinde si incep din ce in ce mai mult sa joc.

Ma gandesc totusi sa practic scrima cu prietenii. Cine stie, poate in viitor vor fi campionate mondiala de video-scrima.  Un spirit de Don Quijote ma cuprinde ( exact ca in ,,Viata pe un peron “ de Octavian Paler). Cu Wii Motion Plus ma simt excelent.

 

Atat de bine realizat, numai spusele unora ,parca te convinge sa visezi .  Totusi, revin la exercitii. Fetele din imagine ma asteapta sa repet exercitiile cu ajutorul lor.

Abia astept sa ma laud cu muschii facuti in sufragerie, cu Nintendo Wii.

 

Distractie si amuzament,

Doar cu Nintendo Wii.

 

Articolul este scris pentru SuperBlog 2009( concurs organizat de PCNews)

4 Replies to “Sala din sufragerie”

  1. I have to say that I love this blog. I felt compelled to drop a comment and say what a wonderful job you’ve done. I wish other people would put so much time into their site. Keep the posts coming.

Comments are closed.