Romanul e harnic

Trebuie sa fim mandri ca suntem romania. Traim intr-o tara frumoasa, cu peisaje superbe, 95% oameni de treaba, cele mai bune mancaruri din lume, muzica de calitate (cand zi calitate exclud din prima manelele).

Cel mai important lucru este ca romanul este harnic, inteligent si gata sa-si riste viata pentru 30 de centi  ( doar iti cumperi o paine si traiesti o zi in Romania). Priviti langa voi, priviti pe strada si vedeti ce harnici sunt romanii. Nu conteaza varsta, ca el tot iti cere cativa bani, iti ureaza sanatate pentru 1 leu. Pe frigul asta sta pe strada si intinde mana. Nu sunt harnici romanii? Ba da…

Merge cu ziua pentru cateva 10 de lei care sunt mai aproape de 100 de lei. De la an la an isi creste valoarea, devendind din ce in ce mai greu de angajat, de prins, de …ce vreti voi.

Nu suntem norocosi ca suntem romani? Ca avem asemenea bijuterii langa noi care ne manaca viata?

TRAIM IN ROMANIA SI ESTE MAI MULT DECAT PERFECT!

4 Replies to “Romanul e harnic”

  1. Eh..uite si un post care vb de bine si lauda Romania! De mult nu am mai gasit unul :) eu sunt mandra ca sunt romanca …dar tot mi-as face o casa in Dubai si m-as muta acolo :)

    1. Record! Mie imi place sa urasc Romania, cu toate ca exista posibilitati de bun trai si la noi, dar imi place sa fac ceea ce fac…

      P.S. :Cine nu s-ar muta in Dubai?

  2. eu nu m-as muta. n-ati auzit de criza lor? si in desert ce d-zeu mananci daca nu importezi :(

Comments are closed.