Prima zi de cursuri @ Facultatea de Științe Politice

Menționez de la început că o parte din așteptări mi s-au îndeplinit, în sensul că am luat parte la trei prelegeri foarte bine expuse, poate chiar patru, dar încă nu mă ies cu această poziție, dat fiind că la ultima colegii pe care nu îi cunosc m-au dezamăgit.

4 cursuri, 8 ore interesante

Au fost opt ore intense în care nu am învățat nimic nou. Practic, au fost introduceri la următoarele cursuri:

  • Introducere în economie;
  • Concepte fundamentale în sociologie;
  • Concepte fundamentale în știința politică;
  • Introducere în studiile europene.

Fiind la curent de aproximativ doi ani cu ceea ce se întâmplă prin domeniile de mai sus, documentându-mă pe cont propriu, cu excepția cursului de sociologie, am ascultat prelegerile profesorilor pentru a-mi întări anumite idei, pentru a demonta altele ș.a.m.d.

O săptămână flexibilă

Uitându-mă pe orar, zilele în care sunt ocupat sunt marți, miercuri și joi, ceea ce înseamnă destul de multă flexibilitate pentru a mă implica în continuare în diverse proiecte, pentru a-mi căuta diferite oportunități. Momentan caut un ONG care să aibă legătură cu domeniul relațiilor internaționale în care să mă implic pe partea de comunicare sau de proiecte. Mai târziu, voi căuta un internship, deși sunt destul de puține deschise pentru studenții în anul întâi, însă caut ceva nou.

Cum stau cu timpul

Timp pentru citit e-mail-uri am. 2.5 ore voi petrece zilnic făcând naveta, deci este o problemă pe care o pot folosi în diferite moduri. Începe să îmi placă aici. Așteptările mele au fost întotdeauna ridicate și vor mai fi.

*sursă imagine snspa.ro

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Prima zi de cursuri @ Facultatea de Științe Politice”

  1. SNSPA chiar este un loc în care te poţi dezvolta frumos. Trebuie doar să îţi doreşti acest lucru. Şi să înveţi. Nu doar de la profesori, ci şi de la colegi şi de la oamenii cu care vei intra în contact în cadrul practicii/internship-urilor. Iar aşteptările trebuie mereu să fie mari, altfel ne-am mulţumi cu mediocritatea.
    Mult succes.

Comments are closed.