Povestea continuă…

Istorisirea mioritică continuă. Astfel, cei trei ciobănei cu care ați făcut, dragi cititori, cunoștință pe meleaguri 2.0 au trecut mai departe. Next level. După ce au descoperit o serie de produse utile pe site-ul Altex, pentru că există serviciul de garantare a prețului 2 x diferenta (dacă găsești în altă parte un produs mai ieftin, primești dublul diferenței sub forma de voucher valoric) – asemenea unui tărâm fermecat, cei trei ciobăinei cu 300 de oi …

…s-au căsătorit…

Trei mândre frumușele au ales, pe Facebook ei le-au găsit. Dar cum au ajuns pe Facebook? Ei, cunoașteți aparatul foto despre care spunea că l-au descoperit? Au reușit să își facă niște poze care au strâns mii de like-uri și de admiratoare. Nu oricui îi se poate întâmpla asta!

În câțiva ani, Ionel, Gigel și Stănel și-au construit vile ca-n povești. Au avut grijă să aibă piscină, automobile în garaj și un teren mare de golf pe locul unde pășteau oile în tinerețe. Mai mult, soțiile acestora erau însărcinate. Maria, Marina și Măriuca se gândeau deja la numele feciorilor de ciobănași.

Ceva lipsea. Aveau nevoie de un dispozitiv care să le alunge căldura covărșitoare de vară, de ceva care le-ar fi putut face zilele mai frumoase și mai utile. Dar ce era? Aveau nevoie de un produs care:

  • să răcească atmosfera atunci când se înfierbânta;
  • să permită o statul în casă pe timp de vară… cu cumnatele la o bârfă;
  • să fie un motiv de laudă prin sat.

Au consultat oferta și au găsit. Au dat peste un aparat de aer conditionat MYRIA TAC12CHSA/BQ:

Au fost mulțumite de caracteristicile acestuia: capacitate răcire/încălzire (BTU/h): 12000, clasa A și funcția de ventilare.

Vara a trecut încet-încet. Cele trei familii și-au continuat povestea, oferind momente amuzante, momente triste și fericite. Viața lor căpăta un alt sens din punct de vedere al confortului termic.

Vom continua povestea noastră într-un alt episod…