Oamenii cu inițiativă dovedesc că #sepoate cu Idei din Țara lui Andrei

Lumea se mișcă prin implicarea unor oameni cu inițiativă, care vin cu ceva nou, care încearcă să aducă plusuri pentru comunitatea din care fac parte și care se dedică activității în care cred. Acești oameni dovedesc că #sepoate și că a pentru țelul tău merită să mergi mai departe.

Înscrierile în Idei din Țara lui Andrei pe ultima sută de metri

Facem un scurt rezumat al competiției Idei din Țara lui Andrei, despre care v-am amintit în momentul lansării competiției. Puteți să vă înscrieți ideea în competiția prin intermediul căreia puteți câștiga finanțări Petrom pentru dezvoltarea comunității până miercuri, 16 aprilie, ora 12:00. 200 000 de euro așteaptă să ajungă la proiecte pentru comunități, care să se plieze pe nevoile din educație, mediu sau dezvoltare comunitară. Află mai multe detalii și înscrie-ți proiectul aici!

Idei de proiecte din toate județele țării înscrise până acum

Mai sunt câteva zile de înscriere. Până acum, au fost înscrise idei de proiecte din 41 de județe și din capitală.  Dintre acestea 33% sunt înscrise de persoane cu inițiativă, care vor să arate că #sepoate să sprijini dezvoltarea comunității din care faci parte. Celelalte 67% au fost înscrise de către instituții publice, de învățământ și organizații neguvernamentale. Fie că sunteți implicați în ultimele categorii sau sunteți o persoană cu inițiativă, competiția de proiecte Idei din Țara lui Andrei vă așteaptă până miercuri, 16 aprilie, ora 12:00.

Sfaturi privind scrierea și implementarea proiectului

Echipa de suport te sprijină prin sfaturile și răspunsurile pe care ți le dă. Prin intermediul unor ateliere online, de pe 8 aprilie până pe 7 mai, vei învăța cum să scrii proiectul și cum să îl promovezi. Teme precum setarea obiectivelor SMART, sustenabilitate și impactul, strategia bugetară și nu numai se află printre aceste sfaturi. Intră pe blogul din Țara lui Andrei și citește-le!

Și tu poți dovedi că #SePoate!

Acum că am precizat aspectele care te pot sprijini în atingerea țelului, mă aștept să citesc pe viitor despre inițiativa ta, despre modul în care sprijini zi de zi realizarea unui vis, despre felul în care pui suflet în ceea ce faci. Schimbarea se produce prin fiecare dintre noi. Eu sunt pregătit și îmi doresc să văd inițiative care produc schimbare pozitivă, care au un impact asupra cetățenilor, indiferent de vârstă. Am norocul să fiu coleg și să fi întâlnit multe persoane care dovedesc că #sepoate și, amintindu-mi de aceștia, îmi vin mereu argumente pentru care inițiativa există în România, pentru care inițiativa este încurajată și prin intermediul cărora oamenii pot fi convinși să acționeze. Ești pregătit să îți îndeplinești visul?

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.