O tara numita Romania

O tara idioata unde trebuie sa stai in soare, sa astepti doua ore un mijloc de transport in comun si sa pierzi multe alte lucruri pe care puteai sa le faci in aceste doua ore de asteptare.

Doua ore. Microbuzul care ma duce si pe mine acasa, care are un pret destul de mare, nu a trecut. Trebuie, la 10:00, sa urc in el. Trebuia,dar nu se intampla asa ceva. La 10:00 eram in statie. Am asteptat, m-am uitat de nenumarate ori la ceasul de la telefon, am verificat tot de cateva ori daca m-am am cei 10 lei pe care ii dau pe bilet…si  nu a aparut nimic.

La ora 11:45 am plecat din statie. Este inacceptabil. Dupa ce ca nu ai banci pe care sa stai, nu ai un panou, un acoperis sau orice altceva care sa te protejeze de soarele criminal din zilele acestea, mai astepti si atata timp un microbuz care , teoretic sau conform programului de la autogara, trebuia sa soseasca.

Toate astea vin dupa ce autogara a fost mutata, intr-un loc tembel, intr-un loc in care nu este aproape nimic amenajat.

Asa ceva nu se poate. Aveam multe alte lucruri de facut  in acest timp, iar restul orelor in care  eram  acasa , erau deja aranjate. Acum pierd timpul aiurea  asteptand sa se faca ora 3.

Asa ceva doar in ROMANIA…

One Reply to “O tara numita Romania”

  1. Pingback: polimedia.us/fain/

Comments are closed.