O altfel de lansare realizată pentru candidații PMP la europarlamentare

S-a întâmplat ieri și a fost … altfel. A fost pe înserat și a însemnat energie, tinerețe, forță, unicitate, bună – credință, acțiune și nu numai. Evenimentul în care au fost lansați candidații PMP la alegerile europarlamentare a fost diferit, implicând un număr impresionant de tineri și, totodată, promovând o serie de valori pe care nu le întâlnim prea des.

„Partidul în blugi” a făcut o demonstrație de non-formal

Încă o dată, Mișcarea Populară a dovedit că face politică altfel. În seara de 4 aprilie, „partidul în blugi” a făcut o demonstrație de non-formal, în aer liber, alături oamenii prezenți în Centrul Vechi. Bucureștiul poate spune că a văzut și un altfel de comportament politic, unul constructiv și gândit pentru a fi așa.

De la evenimentul în care s-au lansat candidații PMP la europarlamentare

Atașez câteva cadre din cadrul evenimentului, care indică atmosfera creată. De asemenea, o serie de imagini sunt disponibile și pe pagina facebook a Partidului Mișcarea Populară – facebook.com/pmp.romania.ro.

Voi reveni în zilele următoare cu o actualizare cu secvențe video.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “O altfel de lansare realizată pentru candidații PMP la europarlamentare”

    1. Problema e ca, dupa alegerile astea, intreaga Europa va fi cu „nadragii jos”, daca va permite ascensiunea euroscepticilor si antieuropenilor (care sunt din ce in ce mai multi) sau daca va noile direcții vor fi date de stânga. Tot ce s-a construit în ultimii aproximativ 50 de ani va suferi.

      De asemenea, imi doresc ca poporul sa tina cont de faptul ca la alegerile urmatoare este nevoie sa iasa la vot pentru ca politicile la nivel european dicteaza politicile la nivel national, judetean si local din ce in ce mai mult. Daca as mai spune ca mesajele si dezbaterile trebuie sa se concentreze pe temele europene, multi ar spune ca sunt visator.

Comments are closed.