Nu-i un concurs

As fi vrut sa organizez ceva de genul unui concurs pe blog, dar nu stiu sigur daca am ales varianta cea buna. Nu voi organiza un concurs, ci voi desemna o modalitate de recompensare a bloggerilor cititor BLIDARU.NET.

Fiecare comentator ce detine un blog si care va lasa 7 comentarii pe acest blog pana pe 24 ianuarie va putea desemna un blog caruia sa ii realizez un articol-review scris de 200-250 cuvinte.

Articolul valoreaza in mod normal cam 10$ pe acest blog, dat fiind ca Google ma vede bine, am un numar satisfacator de vizitatori. Acesta va contine un link catre domeniu si unul catre o anumita pagina.

Usor, nu? Nu trebuie decat sa lasati 7 comentarii pana pe 24 ianuarie 2011 pentru a avea o recomandare/critica/discutie/ce vreti voi despre pagina pe care o desemnati.

Nu exista un numar limita de participanti si castigatori, de aceea nu spun ca este un concurs.

Succes!

4 Replies to “Nu-i un concurs”

    1. @Wind : Salut! Vad ca ai lasat suficiente comentarii. Te rog sa imi comunici printr-un mail la office@blidaru.net link-ul site-ului de analizat si tipul acestei analiza ( review liber, pozitiv, negativ, prezentare etc.).

    1. @wind : Cand promit ceva, ma tin de cuvant. Articolul va aparea in urmatoarele zile, in functie de programul pe care il am.

Comments are closed.