News

1. Un seism devastator a avut loc in Noua Zeelanda. Se pare ca sunt peste 65 de morti. Planeta mai o sansa la supravietuire.

2. Un avertisment a fost dat de Asociatia Americana de Stiinte Avansate. Un “tsunami” solar ar putea zdruncina din temelii bursele prin efectele pe care le va avea asupra telecomunicatiilor. Tari mai dezvoltate ca Romania, bine ati venit in era noastra! ( Pacat ca nu voi mai putea scrie pe blog)

3. Pamantul in 2050 – 9 miliarde de oameni. Prea mult, mult prea multi. Totusi exista solutii pentru hrana si adapost.

4. “Romanii au talent”, un show copiat de Pro TV a avut un rating fenomenal, iar site-ul se bucura de accidente in ceea ce priveste vizualizarile : se blocheaza in timpul redarii videoclipurilor. Asta, dupa ce au sters clipurile de pe YouTube.

5. WikiLeaks : Liderul libian Muammar are probleme in familie…Ce face bogatia!

6. Telina, piersicile, capsunile, spanacul, merele si ardeiul gras sunt printre cele mai nesanatoase legume si fructe, datorta cultivarii si transportului lor, drum in care au intalnit numeroase substante chimice. Ma bucur ca imi pot folosi linistit gradina din spatele casei pentru a le putea produce BIO, ECO , NATURAL si cum mai vreti.