Muzicaversuri.com

Voi spune in randurile de mai jos cateva pareri in legatura cu site-ul www.muzicaversuri.com . Probabil ca multi se vor astepta sa fie un site de unde veti putea face rost de muzica online, dar nu este asa.

Ce este?

Este o baza de date cu un numar ( bunicel pana acum) de versuri. Spre exemplu eu prefer sa asculta o melodie in timp ce vad si versurile. Le prind asa mai bine. Asadar, viata mea este mai usoara cu versuri pe ecran.

Am spus ca numarul de lyrics este bunicel pana acum , insa mai este de lucrat la capitolul continut. Un sfat ar fi ca acest numar sa se mareasca cat mai repede.

Din cate vad expansiunea nu se opreste, asadar sfatul de mai sus va fi foarte usor de indeplinit ( asa, pentru a avea cat mai multe versuri muzica ).

Inca un sfat ar fi eliminarea norului de taguri sau punerea sa intr-o pozitie mai putin deranjata ( nu mi se pare o idee iesita din comun asezarea in care este acum).

As vrea sa ramana bara cu clipurile de pe YouTube…Intotdeauna vizitatorii vor sa vada ceva. Chiar daca vor fi redirectionati, vor fi multumiti pentru recomandare si vor mai reveni.