Mi-am mai îndeplinit un vis unirist

Unul dintre visurile mele născute de dinainte de a ajunge la Colegiul Național „Unirea” a fost să scriu în Revista Noastră, o publicație fascinantă, eternă. Aceasta este o publicație a elevilor și profesorilor de la Colegiului Național „Unirea” care depășește orice așteptări în materie de calitate, conținut și profesionalism la nivelul revistelor din mediul preuniversitar. Povestea „Revista Noastră” s-a născut acum 101 ani, centenarul fiind celebrat în noiembrie 2012 în cadrul unu simpozion.

În nr. 39/40 am scris în cadrul rubricii „Uniriști în lume” un articol despre excursia prin Europa din cadrul proiectului „Europa mai aproape de Consiliul Național al Elevilor”. Pentru mine, această apariție ca autor în paginile unei legende vii reprezintă o mare realizare, bifând, prin contribuția mea, încă o amintire mereu vie semnată Colegiul Național „Unirea”.

Afișul de mai sus anunța lansarea într-un cadrul festiv a numărului 39/40, designul coperților fiind unul superior multor publicații din România, grafica nu are comparație… Numărul acesta a fost centrat în jurul temei mutație. Revista Noastră este un proiect cultural de amploare coordonat de doamna profesoară Daniela Plăiașu și domnul profesor Romulus Buzățelu. Printarea acestui număr în condiții impecabile a fost realizat prin intermediul tipografiei ATEC Focșani.

One Reply to “Mi-am mai îndeplinit un vis unirist”

Comments are closed.