Meet Magento Romania debutează

„Cifrele impresionante ale comerțului online în România dar și copleșitoarea impunere a platormei Magento printre dezvoltatorii locali ne-au convins de faptul că românii merită și vor aprecia un eveniment ce îi va apropia și mai mult de conceptele și valorile puternice ale comunității Magento.” a declarat Vlad Stănescu, CEO al MindMagnet, compania ce organizează evenimentul.

Meet Magento Romania la debut

La Cluj-Napoca, pe 13 septembrie, va debuta în România Meet Magento, locul în care se vor întâlni oameni din IT, eCommerce şi servicii online.

Întrebare: Ce îi aduce la un loc la Meet Magento Romania?

Răspuns: Comerțul online, platorma și ecosistemul Magento la nivel de țară.

Meet Magento Romania facilitează schimbul de bune practici

Evenimentele de acest tip au pornit în 2009, când comunitatea a dorit să promoveze şi să construiască piaţa de Magento din Europa. Acum, a ajuns şi în România, iar anul acesta evenimentele se desfăşoară în 10 ţări din întreaga lume.

Pentru prima ediție a evenimentului din România, organizatorii au pregătt un expo zone generos pentru furnizorii de servicii și o conferință generală urmată de două trackuri specializate pentru partcipanți, unul tehnic, dedicat cu precădere dezvoltatorilor Magento dar și unul business, dedicat proprietarilor de magazine, oamenilor de marketng și furnizorilor de servicii.


Evenimentele Meet Magento sunt orientate către afaceri şi către comunitatea Magento. Este o ocazie bună pentru cei din domeniu să creeze reţele de oameni implicaţi în afaceri, să interacţioneze şi să afle cum pot fi mai competitivi pe această piaţă. Biletele pentru Meet Magento Romania se pot achiziţiona de pe ro.meet-magento.com.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.