Linkuri de weekend (III)

Reprezintă o serie de lecturi pe care le recomand. Am început acum o lună această serie și, după o pauză, revin cu încă câteva recomandări, cinci la număr.

Dacă mă urmăriți pe Twitter, probabil le-ați primit din momentul în care le-am citit.

  1. Washington Post a publicat o listă cu conturile care ar trebui urmărite dacă vreți să aflați cele mai noi și cele mai importante informații referitoare la ceea ce se întâmplă zilele astea în Siria. Link.
  2. Un editorial HotNews pune o întrebare simplă: Cine a învins în urma celor petrecute în comunism și în tânăra noastră democrație deficitară? Văzând comparația, ne dăm seama că într-adevăr „lichelele” au câștigat la distanță bătălia. Cazurile aduse în discuție sunt Monseniorul Vladimir Ghika și Ion Iliescu. Link.
  3. PR Daily publică un articol interesant dedicat bloggerilor, amintind zece întrebări pe care aceștia trebuie să și le pună înainte să publice un nou articol. Link.
  4. Un interviu cu părintele Ieremia de la Putna, doctor în matematică la UC Berkeley din California. Recomand această lectură care vă va arăta câteva asemănări de profunzime între teologie și matematică. Link.
  5. Pe blogul obisnuit.eu a apărut un articol intitulat „Pay the blogger”. Nu comentez, deoarece explică foarte bine ideea din spatele postului afișat.

Cu alte articole pe care le voi recomanda revin săptămâna viitoare. Pentru acum, este suficient și nu vreau să ajung ca această serie de scurte update-uri pe blog să devină o categorie plictisitoare pentru cititori și pentru mine.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.