Licențe antivirus pentru elevii de liceu

Licențe antivirus pentru elevii de liceu

Am văzut știrea și am considerat că merită dată mai departe, având în vedere necesitatea unor soluții antivirus pe calculatoarele fiecăruia dintre noi. Problemele cauzate de lipsa unor măsuri de bază de securitate cibernetică se pot vedea mai devreme sau mai târziu și nu trebuie să fie neglijate. Cred că programul derulat la CERT-RO și Avira contribuie și la îmbunătățirea gradului de conștientizare asupra amenințărilor cibernetice.

CERT-RO și Avira oferă gratuit licențe Avira Antivirus Pro

Centru Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) împreună cu Avira oferă gratuit o licență de antivirus elevilor de liceu. Este vorba de o licență pentru Avira Antivirus Pro.

Tot ce trebuie să facă elevii de liceu interesați de obținerea unei astfel de licențe este să intre la adresa aceasta, să completeze datele formularului și să apese pe butonul trimite, urmând să primească un mail cu datele pentru descărcare.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.