Jos pălăria pentru Vunk! Scurte impresii de la 31013 #asasishow

Este primul concert al Trupei Vunk la care ajung și, dați-mi voie să spun, a fost cu adevărat minunat. Surprizele create au întrecut cu mult așteptările și s-a dovedit a fi un spectacol de zile mari. Felicitări pentru munca depusă în realizarea acestui eveniment unic. #asasishow a făcut peste 5000 de oameni fericiți la Sala Polivalenta, revoluționând, din punctul meu de vedere, modul în care se poate desfășura un concert al unei trupe din România. Pentru că nu am comentarii asupra acestui spectacol de mare clasă și realizat cu mult sacrificiu, puteți vedea câteva imagini și ceea ce s-a întâmplat pe Urban.ro.

#asasishow, un spectacol de neuitat

Trupa Vunk a reușit să ofere un exemplu de calitate atât prin modul în care a evoluat de-a lungul timpului, cât și prin ceea ce au făcut aseară în cadrul unui spectacol de poveste. Aseară, au oferit un exemplu, unul care trebuie ținut minte, atât de cei care au fost în sală, cât și de ceilalți. Hituri, culori, lumini, efecte, fericire, emoții, dedicare, surprize, invitați speciali, respect, fum, lasere, baloane, confetti, bratari, scenă mobilă, freeze și nu numai au rămas în mintea tuturor în cel mai fain concert al unei trupe românești din ultimii ani.

Am ajuns la acest concert grandios datorită cuvântului „speranță”. Pentru asta, mulțumirile merg către Chinezu și către tragerea la sorți.

*sursă imagine cover facebook.com/VunkOfficial

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.