Gradina Zoologica “Dragos Voda”

Situata in Parcul Natural Vanatori-Neamt, Gradina Zoologica “Dragos-Voda” poate reprezenta o modalitate de petrecere a timpului liber ( nu mult, ce-i drept).

Taxa de intrare este de 2 RON ( parca, copii) si 4 RON ( adulti). Aveti ocazia sa vedeti patru exemplare de zimbri si inca cateova creaturi chinuite de gratii ( un lup cam slab si nefericit, un urs lenes si suparat pe gratii, cateva pasari).

Parcul este situat pe versantul estic al Muntilor Stanisoarei, judetul Neamt, la granita cu judetul Suceava. In cadrul rezervatiei se afla si trei iazuri.

De la intrare aflam ca este interzis fotografiatul.Genial. Imi ascund aparatul si ma plimb pe acolo. Vad vertebratele de pe acolo si ma plimb un pic. In timp ce ma plimbam am vazut ca toata lumea facea poze. Nu era oare interzis? ( si nu erau numai telefoane, ci si camere digitate si SLR-uri/dSLR-uri. Am luat si eu camera si am facut cateva poze. Nu la toate exemplare, deoarece si asa erau chinuite. Am incercat sa stau cat mai departe si sa am grija sa nu le inhib.