A fost lansat AllView Viper E


AllView a anunțat lansarea smartphone-ului Viper E. AllView Viper E are aspect elegant evidențiat de conturul metalic, telefonul fiind un produs performant și atrăgător. Este dotat cu un procesor Quad Core, rulează sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat

Caracteristici tehnice. Specificații și funcții

V1 Viper e are o grosime de numai 7,8 mm si o greutate de 122,5 grame. Este un telefon usor de manevrat si, ca orice Dual SIM, se potriveste perfect persoanelor care utilizeaza doua cartele SIM. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat. Acesta ofera viteza de raspuns sporita, cursivitate in utilizare, o interfata intuitiva si usor de accesat.

Smartphone-ul este echipat cu un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz si dispune de memorii de 1 GB (RAM) si 8 GB (Flash). Cea din urma este extensibila printr-un card micro SD de pana la 32 GB.

Display-ul IPS OGS de 4.5” si rezolutia de 854 x 480 px garanteaza redarea de imagini clare si luminoase. Ecranul este protejat de Dragontrail Glass, pentru o rezistenta sporita la zgarieturi sau socuri.

            Camera principala model OV8858 de 8MP cu Autofocus are deschiderea focala a diafragmei de 2.0 µm ce asigura imagini mai luminoase, mai clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. In comparatie cu modelele anterioare, aceasta ofera o serie de imbunatatiri si asigura o reducere de pana la 50% a consumului de energie. Camera dispune de numeroase functii precum fotografiere instantanee la semnul pacii sau la zâmbet. Aceste functii sunt extrem de utile pentru fotografiile de grup, astfel incat nu va mai fi nevoie de un fotograf, ci doar de cateva simple gesturi. De asemenea, camera principala realizeaza inregistrari in format Full HD. Camera frontala de 2MP dispune de diverse functii de imbunatatire a fotografiilor, precum “face beauty”, o optiune care permite mici retusuri pentru un aspect impecabil.

Utilitatea device-ului V1 Viper e este una dovedita. Unul dintre exemple este chiar aplicatia Hot Knot cu ajutorul careia se pot transfera fisiere dintr-un telefon in altul, foarte rapid,  prin simpla atingere a ecranelor celor doua device-uri. Singura conditie este ca ambele telefoane sa dispuna de aceasta functie.

Telefonul V1 Viper e dispune de un amplificator de sunet Yamaha si are functie DTS. Astfel, sunetul va fi unul clar, fara distorsionari, chiar la volum ridicat. Cu optiunea Wi-Fi display, continutul smartphone-ului poate fi vizualizat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand adaptorul Smart2View.

Printre cele mai utilizate aplicatii pe telefoanele mobile se numara cele de socializare. Astfel, telefonul V1 Viper e are preinstalata aplicatia Facebook, unul dintre cele mai accesate medii de socializare. Totodata, în topul preferintelor utilizatorilor se numara si aplicatiile de vreme. V1 Viper e are preinstalată aplicatia “Weather”, un ghid util pentru vremea de afara.

Preț AllView Viper E

Smartphone-ul este disponibil de astăzi, 30 septembrie 2014, pe site-ul www.allview.ro, la precomandă. Preț: 649 RON.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.