A fost lansat AllView P6 Energy

A fost lansat AllView P6 Energy

Brandul român de smartphone-uri și tablete a anunțat ieri lansarea modelului AllView P6 Energy, un telefon care poate susține activitățile desfășurate pe o perioadă de 24 de ore fără a fi încărcat.

Caracteristici tehnice AllView P6 Energy

  • bateria de 5000 mAh ce oferă utilizatorilor o autonomie mai mare față de alte smartphone-uri. Bateria telefonului P6 Energy rezistă până la 500 de ore / 21 zile în stand by, iar în convorbire până la 24 de ore. Smartphone-ul poate deveni baterie externă pentru alte device-uri, acesta putând sa le încarce bateriile prin OTG.
  • display IPS de 5” cu o rezoluție de 1280×720 px ce asigură calitate și claritate fotografiilor.
  • sistem de operare Android™ 4.4.2., KitKat®.
  • procesor Quad Core.
  • memoria RAM este de 1 GB, iar cea Flash de 8 GB, ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32GB.

Pentru imortalizarea momentelor importante, telefonul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto de 8 MP, respectiv 2 MP. Camera principală cu Autofocus și LED Flash înregistrează clipuri video la rezoluție Full HD și dispune de numeroase funcții utile și interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser și HDR.

P6 Energy dispune de Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid și Wi-Fi Display, pentru a putea vizualiza pe televizor cu ușurință conținutul de pe smartphone. De asemenea, device-ul poate fi controlat prin gesturi. Ecranul pornește printr-o simplă dublă atingere a acestuia, prin desenarea unuia dintre cele 4 semne se accesează rapid orice aplicație, iar alarma se întrerupe prin întoarcerea telefonului cu ecranul în jos.

Noul smartphone este disponibil este disponibil de pe 16 ianuarie 2015 pentru precomandă la prețul de 849 lei.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.