Fabricat în Ţara lui Andrei

Fabricat în Ţara lui Andrei este cea mai mare competiţie de afaceri sociale din România, cu finanţări în valoare de peste 350 000 euro.

Petrom te invită să inovezi şi să ajuţi 28 de comunităţi dezvoltând business-uri sociale. Ce sunt acestea? Sunt afaceri viabile economic care, prin însăși activitatea lor, rezolvă o problema socială. Ele creează locuri de muncă şi pot fi o soluţie pentru dezvoltarea pe termen lung a comunităţilor.

Comunităţile care pot fi ajutate prin dezvoltarea unui business social sunt: Merişani, Băbana (judeţul Argeş); Zemeş, Moineşti, Comăneşti (judeţul Bacău); Suplacu de Barcău, Abrămuţ (judeţul Bihor); Corbu (judeţul Constanţa); Moreni, Gura Ocniţei, Măneşti, Şelaru (judeţul Dâmboviţa); Independenţa, Schela (judeţul Galaţi); Clejani, Ghimpaţi, Bucşani (judeţul Giurgiu); Bustuchin, Hurezani (judeţul Gorj); Icoana (judeţul Olt); Băicoi, Boldeşti- Scăeni, Telega (judeţul Prahova); Marca (judeţul Sălaj); Siliştea, Poeni (judeţul Teleorman); Guşoeni (judeţul Vâlcea); Burcioaia (judeţul Vrancea).

Ai o idee care să răspundă unei probleme sociale printr-un business? Vrei să o transformi în realitate? Fabricat în Ţara lui Andrei îţi oferă o şansă!

 

Cele mai bune 10 de idei de afaceri vor primi sprijin financiar si tehnic pentru a fi implementate. Valoarea totala a finantarilor  este de 350.000 de euro pentru implementare si un an de consultanta de la expertii in afaceri sociale, NESsT.

Poti folosi harta interactiva din site pentru a vedea care sunt comunitatile pentru care se pot dezvolta planuri de afaceri.

One Reply to “Fabricat în Ţara lui Andrei”

Comments are closed.