Eu despre Internet

La invitația lui Tudor, am răspuns întrebării „Ce înseamnă Internetul pentru mine?”. Articolul cu răspunsul a apărut ieri pe blogul acestuia, staupenet.ro.

Pentru mine, un dependent de Internet (obsesiv, sunt una dintre persoanele care, de cele mai multe ori, folosește „Internet”, nu „internet”), acesta reprezintă o fereastră. Poți să o deschizi, să te uiți pe ea sau să te tai atunci când se sparge.
Sunt un utilizator avansat de „Internet”, dat fiind că am depășit de ceva timp cele 10 000 de ore pentru a deveni „master” în domeniu. Prima dată am folosit Internetul pentru a-mi face cont pe Hi5. Îmi amintesc că socializam cu persoane de pe alte meleaguri, având grijă să nu divulg informații esențiale. A urmat era Facebook, dar cu un an înainte am ales să îmi fac un blog. Era „cool”, era și o emisiune pe Realitatea TV prin intermediul căreia aflai cele mai „tari” știri afișate pe monitor.

Continuarea este disponibilă aici.

One Reply to “Eu despre Internet”

  1. Nu stiu daca intamplarile hzalii din viata au daunat vreodata, mai ales unui blogger care ar trebui sa faca blogging, nu jurnalism. depinde si ce istorisesti, daca e amuzant eu zic ca nu poti gresi, think about it.ceţi place? +1

Comments are closed.