Ediție aniversară a revistei PR Forward

Ediție aniversară a revistei PR Forward

Studenții din zona de relații publice și comunicare realizează revista PR Forward, publicație ce reunește interviuri cu specialiști în PR, advertising, comunicare, influenceri online, studii de caz privind campanii reușite și noutăți din aceste domenii.

PRIME România organizează evenimentul de lansare a numărului 10 al revistei PR Forward. Evenimentul aniversar este organizat la Dialogue Social Bar (Hristo Botev, nr. 1) pe 29 martie, la ora 18.00. Pentru participare, trebuie să te înscrii cu un mail la prfwd@primeromania.ro, până pe 28 martie, ora 23:59, cu numele și numărul de telefon. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

O serie de specialiști din domeniu, intervievați în revistă, vor fi prezenți la evenimentul de lansare al PR Forward 10, o ocazie de a descoperi diferite drumuri de carieră în domeniul comunicăre-PR:

Alexia Udriște – Olteanu vă va povesti mai multe despre freelancing și munca din spatele ilustrațiilor sale. Secretele industriei muzicale româneşti şi curiozităţi despre cum este să faci PR pentru unii dintre cei mai cunoscuți artişti autohtoni vor fi împărtăşite de Vlad Pârvulescu. Cu ritmuri de festival și multe proiecte culturale, Ana Maria Onisei vine la eveniment cu multe insighturi din PR-ul Cultural, din culisele Festivalului Internațional George Enescu. Nu renunțăm nici la spațiul online-ului, iar cele mai bune tactici despre content de calitate le veți afla de la Vlad Tăușance și de la Marian Ionescu aka Mariciu.

Tot în cadrul evenimentului de lansare veți putea afla ce aduce nou numărul 10 al PR Forward 10, în special rubrica #InstaTalkUnfiltrered. Revista va fi disponibilă în online începând cu data de 29 martie, pe prfwd.primeromania.ro.

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.