E-commerce: ultimele zile pentru înscrierea la GPeC Summit

E-commerce: ultimele zile pentru înscrierea la GPeC Summit

Organizatorii GPeC Summit, eveniment de referință privind comerțul electronic și marketingul online din România și din regiune, anunță că mai sunt câteva zile de înscriere cu prețuri reduse la eveniment.

Oferta Early-Bird este valabilă doar până vineri, 11 mai, aducând prețuri reduse la biletele de acces pentru GPeC SUMMIT. Evenimentul se desfășoară la București, în zilele de 29-30-31 Mai și reunește cei mai buni experți internaționali și români din domeniu. Biletele pot fi achiziționate online de pe website-ul GPeC: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

Ce înseamnă GPeC Summit?

  • conținut de la specialiști naționali și internaționali specializați în zona de afaceri online;
  • peste 800 de participanți din zona de afaceri online și servicii conexe;
  • cele mai importante aspecte practice despre creșterea vânzărilor în magazinele online, dar și particularitățile esențiale ale pieței de e-commerce pentru orice antreprenor interesat de domeniu;
  • GPeC Expo: peste 20 de expozanți din rândul principalelor companii furnizoare de servicii și soluții dedicate magazinelor online;
  • workshopuri specializate și cursuri intensive: marketing online, GDPR, Adwords,  Google Analytics, optimizarea conversiilor.

Subiecte de interes pentru afacerile online

Subiectele dezbătute în cadrul Conferinței GPeC vizează cele mai importante aspecte practice despre creșterea vânzărilor în magazinele online, dar și particularitățile esențiale ale pieței de e-commerce pentru orice antreprenor interesat de domeniu: ultimele Cifre și Statistici, prezentarea concluziilor celui mai nou Studiu de Piață realizat de iSense Solutions împreună cu GPeC (Mai 2018), Optimizarea Ratei de Conversie, Content Marketing & Social Media, User Experience, Artificial Intelligence & Machine Learning, Tendințe în E-Commerce, Canale de Vânzare Profitabile, SEO, A/B Testing, Growth Hacking Tips, Native Advertising & Content Discovery.

Prețurile biletelor de acces la GPeC SUMMIT sunt reduse semnificativ până pe 11 Mai 2018, ora 23:59, astfel:

  • 3-Day-Pass Simplu (acces la cele 3 zile de eveniment, exceptând Masterclass-urile): 149 EUR + TVA/persoană (preț redus de la 199 EUR, cât va deveni începând cu 12 Mai)
  • 3-Day-Pass Special (acces la cele 3 zile de eveniment și un Masterclass la alegere): 219 EUR + TVA/persoană (preț redus de la 279 EUR, cât va deveni începând cu 12 Mai)

Înscrierile la GPeC SUMMIT se pot face completând formularul online de pe website-ul GPeC: https://www.gpec.ro/inscriere-gpec-summit-mai/

sursă imagine: Pixabay

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.