Duminica…aiurea

Declar oficial ziua de astazi cea mai plictisitoare duminica din viata mea. Nu am facut nimic. M-am trezit la ora 11 si am … stat.

Acum ascult un discurs al lui Zig Ziglar la recomandarea lui Stefan Murgeanu din “Ghidul Carierei Tale” ( trebuie sa recunosc ca este unul dintre cele mai motivationale texte pe care le-am citit – si am citit cateva-).

Am iesit un pic afara sa vad … cum mai e vremea, ce mai este nou, ce se mai intampla si nu am ramas decat cu doua nelamuriri.

In primul rand am fost sa imi reincarc telefonul. Am gasit un loc, aparent deschis, in care puteam sa achizitionez un cod de reincarcare.  De ce aparent? Pentru ca usa era deschisa, pe geam era placuta cu “deschis”, dar cand am intrat acolo mi-a spus ( n.=vanzatoarea) ca este inchis de un sfert de ora si ca incearca sa ajunga acasa.  Dupa un “ce vrei” uracios, a acceptat pana la urma sa apese cateva taste pe aparatul acela pentru a putea sa vorbesc eu la telefon…

A doua nelamurire este legata de catei. Ajungi cateodata sa te impiedici de ei pe strada si sa alerge dupa tine. Acesti mici catelusi adorabili aproape reusesc, scapati din bratele stapanilor, sa te doboare la pamant , impiedicandu-te.

Cam atat. Cand voi avea subiecte mai … putin plictisitoare si cand voi cauta ceva diferit.

Mi-am mai amintit ceva. Luam exemplul site-ului “Romanii au talent“, site-ul show-ului de pe Pro TV si pe cel al “Britain’s got talent“. De ce permit vizionarea clipurilor doar la nivel local? Adica eu nu pot vedea clipurile din show-ul englez, iar romanii din strainatate nu au cum sa vada nicaieri secvente din emisiunea difuzata de Pro TV ( plus ca le mai sterg si cand apar inregistrari pe  YouTube). Nu mi se pare normal sa nu am posibilitatea sa vad talentele din patria-muma.

5 Replies to “Duminica…aiurea”

    1. @Blogeru : Sambata a fost super ok. Am fost la blogmeet-ul blogosferei vrancene , dupa care am avut de rezolvat niste probleme +… alte chestii seara… De ziua de sambata nu ma plang…

Comments are closed.