Două persoane politice care știu cum să comunice în online

Prima dintre ele este, fără nicio nevoie de prezentare, Mihai Răzvan Ungureanu care, pe lângă faptul că updatează personal paginile și conturile, mai și răspunde la comentariile și mesajele care i se adresează. A făcut acest lucru și când era prim-ministru, și când era în campanie, și acum. Exemplu care m-a făcut să scriu acest articol este postarea aceasta.

Liderul absolut, dar care are în spate și o întreagă echipă de PR, este Barack Obama. Președintele USA reușește prin toate mesajele transmise să ridice aplauze. Până acum nu am observat greșeli și, dar mai poți să ceri așa ceva de la personajul politic numărul 1 al planetei?

Revenind pe meleaguri românești, dintre politicienii cu vechime, îl mai amintesc pe Emil Boc. Premierul României între 2008 și 2012 comentează pe bloguri. Mi-a plăcut când am văzut acest lucru.

Mai recent (foarte recent), am văzut mai multă activitate pe pagina lui Victor Ponta, atât referitoare la omul Victor Ponta, cât și la politicianul Victor Ponta. O fi făcând parte din noua strategie de promovare instituțională și transparentizare, dat fiind că am văzut axarea pe mai multe părți în online? Răspunsul este da, cel mai probabil.

Mențiuni mai merg către Remus Pricopie și Liviu Pop.

2 Replies to “Două persoane politice care știu cum să comunice în online”

  1. eu zic ca emil boc e mult mai prezent online decat ungureanu si mult mai concret :)) raspunde cetatenilor direct, rezolva probleme, glumeste din cand in cand…. e chiar tare omu’.

Comments are closed.