Despre încărcarea tonerelor…

Am o simplă întrebare pentru voi: merită să încărcați tonerele? merită, oare?

Eu, unul, zic că da. Sper să nu fie doar viziunea mea, însă merită să încarci tonerele, în special datorită aspectului financiar pe care acestea îl creează când se discută despre așa ceva.

Când vorbim de incarcare toner ne izbim puternic de un zid: sunt acestea durabile? Există calitatea despre care vorbim când achiziționăm cartușul? Ei, bine, da. Avem calitatea superioară, avem șansa ca durata de viață a cartușului să fie la fel de mare ca cea a originalului pentru imprimata ta. Este un mare avantaj față de acum câțiva ani. Piața pentru toner s-a diversificat, ceea ce a înseamnat competiție. S-a dezvoltat o adevărată afacere în țările precum România și, după cum știm, în cele mai multe cazuri, competiția duce la avantaje pentru clienți. Așa este normal, așa s-a întâmplat.

Auzim tot mai des „reîncărcare”/„refill”/„reumplere” și ne gândim la același lucru: unde găsim ieftin și bun? Unde găsim soluția flexibilă pentru a fi comandată? Unde găsim calitatea în producție? Sunt doar trei întrebări (sau poate mai multe veți găsi dacă veți fi atenți), însă răspunsul este incert câteodată. Nu și acum, în iunie 2012.

Ai nevoie de toner Samsung, HP, Canon? Deschizi o pagină web și ai găsit ceea ce căutai. Simplu. În plus, ai 24/7 toate detaliile pe care le considerai necesare în activitatea ta. Trioul comandă/plată/livrare funcționează perfect, oferindu-ți, bineînțeles, o serie de avantaje: timp scurt, comandă simplă și flexibilă. În secolul vitezei, acestea reprezintă un strict necesare.

Trebuie să recunoaștem că diferența dintre tonerele noastre și cele reîncărcabile a devenit foarte mică. Mai are rost să ne amăgim pentru câțiva lei? Să nu uităm că ne dorim să existe o calitate bună, ceea ce rezultă prin folosirea celor de la TonerEurope.ro. Vrem printuri acceptabile, atunci nu trebuie să ne jucăm cu încărcarea tonerelor… Documentare, first of all…