De la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor

Mai jos se găsește o galerie cu fotografiile pe care le-am realizat la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor de la Târgu Mureș, din perioada 9-13 ianuarie 2012.

În cadrul aceste adunări au avut loc dezbateri pe tema „CNE ar trebui să fie mai funcțional în 2012”, au fost realizate alegerile pentru funcțiile de conducere ale Consiliului Național al Elevilor, s-a lucrat pe ateliere pentru identificarea nevoilor și a soluțiilor pentru îmbunătățirea modului de lucru al organizației, au fost luate decizii și, la final, a avut loc Gala Consiliului Național al Elevilor.

În urma voturilor, Andrei Bogdan Petre ( CJE Constanța ) a devenit noul președinte al Consiliului Național al Elevilor. Secretar pe departamentul de organizare internă este Răzvan Azamfirei ( CJE Mureș ), iar pe relații externe este Georgiana Epure ( CJE Sibiu ).

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea s-a întors acasă cu Premiul de Excelență pentru pentru proiectul cu cel mai mare impact national desfasurat de CNE in 2011: CONFERINTA INTERREGIONALA A CONSILIILOR JUDETENE ALE ELEVILOR.

Mai multe detalii despre activitățile ce s-au desfășurat în cadrul Adunării Generale se pot găsi pe site-ul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “De la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor”

Comments are closed.