Da, dom’le

Recunosc ca nu stiu cum sa incep aceasta postare si nu stiu ce titlu sa ii dau. Lipsa inventivitatii datoriata a  doua ore de matematica in care s-a discutat numai de vectori este aproape mortala. Deja nu imi mai simt ideile… Nu stiu cati dintre voi isi pot simti ideile, dar eu nu mai imi simt ideile. Intr-adevar le aud spunand : “pa!” sau zicandu-mi ” cauta-ne” si nu lasa nici macar un numar de telefon.

Eu nu sunt dependent de retele de socializare. Am cont pe haicinci de cativa ani (2 sau 3) , nu am mai uploadat o poza din iunie 2009. Facebook-ul este destul de simplu, dar nu am timp pentru el. Sunt mai mult anonim. Am si eu de vreun an cont si vrea 10 prieten. La fel si cu MySpace-ul.  SUnt mandru ca a trecut un an de cand  m-am logat ultima data pe Perfspot….si twitter era sa uit. Pana duminica cand m-am hotarat sa ma lghez macar o data la 2 zile si sa citesc cateva mesaje ( sau cum se numesc). Recunosc ca urmaresc 257 de persoane , iar pe mine ma urmaresc 66. Poate voi scrie ceva cand voi ajunge la 69. Am peste 300 de tweets ( sau cum se numesc) , din care peste 200 sunt trimise intr-o singura zi.

Revenim la givmifaiv( apropo, mi-am amintit ca am de lasat un comentariu). Continuu imediat.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Am revenit. Nu am reusit sa trimit comentariu ca ……..nu conteaza. Mi-am zis sa vad ce sunt chestiile cu jocurile de pe haicinci si am ramas…………socat. Pur si simplu sunt aceleasi jocuri ca cele pe facebook. Am incercat sa joc unul cu mafia sau ceva de genul asta, dar nu prea m-a fascinat . Eu nu prea joc jocuri online si nici offline . Poate merge din an in Paste un Conquiztador, dar ma plictisesc sau sunt in criza de timp. Jocul mi s-a parut aiurea. In 50 de minute am ajuns la level 14 ( sau erau 30 de minute , nici eu nu stiu). Partea proasta este ca cer monedele alea pe care trebuie sa le platesti. Este tembelistic ( cuvant nou pentru DEX).

Plus ca sunt o copie nereusita a popularitatii celor de pe Facebook…. tot MySpace-ul este cel mai tare, dar nu am ce face . Cum toate personajele pe care le cunosc stau ascunsi in umbra haicinciului, trebuie sa respir si eu un pic acest aer.

In fine. Nici nu stiu ce am vrut sa scriu in acest articol, ideea este ca m-am abatut  mai mult decat necesar. Poate …lasati. Nu face azi ce poti lasa pe maine.