Cred in multe, dar

…timpul imi va spune daca am sau nu dreptate. Voi continua seria posturilor irelevante, a celor care nu au nicio legatura cu titlul lor ( stiu ca nu e bine, dar nu am ce face). Astazi am stat doua ore la scoala si mi-a mers bine sau rau. Nici eu nu stiu.

Adevarul este ca nu prea reusesc sa ma tin de cuvant in ultimul timp. Aproape deloc. Promit ceva si apare altceva ce ma forteaza sa renunt la prima promisiune. Am patit-o destul de des in ultimele saptamani. Am promis niste articole, dar doar doua au iesit. Imi pare rau ca nu pot onora aceste promisiune.

Am promis ca voi realiza mai multe imagini, voi pierde timp pentru un hobby ( fotografia), voi amana niste lucruri , voi fi gata la timp…Nimic nu s-a intamplat.

Incerc sa revin la titlul articolului. Cred in multe, dar nu stiu cat de multe sunt credibile. Cred in toate profetiile nascute vreodata sau aparute peste noapte din mintea unui geniu nedescoperit. Cred ca toate profetiile se vor adeveri, dar ma indoiesc de multe ori daca au vreo sansa de izbanda in lumea realului. Cred ca am mai spus si mai sus acest lucru, dar nu conteaza…

Stiu , sunt sigur sau  vreau sa fiu sigur ca profetiile lui Nostradamus se vor indeplini. Cu toate acestea astept sa vad ce se va intampla pe 21 decembrie 2012 . Mai sunt doi ani si mai multe luni pana in acel moment cand calendarul mayas, chinezesc se vor termina; pana cand alte profetii prevad un dezastru sau cine stie ce.

Cred in extraterestri. Universul contine aproximativ 150 de miliarde de galaxii care la randul lor contin 100-150-200 de miliarde de stele. Suntem mici, poate prea mici. Imi vine mereu in minte scena aceea de la finalul filmului Man in Black ( cu centura lui Orion, cred ca 1 ). Acest lucru este posibil. La inceput a fost…putina lume stie ce a fost. As putea sa spun multe, dar cum nimeni ( cred!!!) nu a fost martor nu pot sa mint sau sa scriu lungi si plictisitoare teorii.

Universul este infinit in spatiu si timp. Nu stim al catelea Univers este, nu stim daca exista un unul sau mai multe universuri paralele, nu stim pana unde va continua. Se presupune ca ori se va contracta ( inversul Big Bang-ului) ori va fi facut ko de o imensa gaura neagra…cum se vehiculeaza si cu galaxia noastra.

Noi nici nu stim unde suntem. Presupunem ca Soarele este tanar, ca ne aflam ( din acest motiv) la marginea unei galaxii, mergand, incet dar sigur, catre sfarsit. Dar ( dar-ul asta) orice se poate intampla. Peste 5 miliarde de ani Soarele va face boom…sau nu. Reactiile termonucleare dintre hidrogen si heliuu vor ajunge la final. Dar mai pana atunci.

Poate ajungem sa fim absorbiti de gaura neagra din centrul galaxiei noastre sau poate ne salveaza o civilizatie extraterestra cum ar fi cea de pe posibila planeta Nibiru ( sper ca am scris corect). Ii mai spunem si planeta X. Nu stim daca face parte din sistemul nostru solar sau daca este sau nu planeta. O fi sau nu o fi un gigant ( planeta gigant)? Asteptam. Generatiile urmatoare vor aduce mult mai multe raspunsuri .

Stam pe o bomba cu ceas . Acesta este adevarul. Planeta noastra este o bomba cu ceas. Oricand putem fi …terminati .

Acest Univers ar putea nucleul unui atom ( comparand cu dimensiunile lumii noastre) pentru o civilizatie gigantica pentru care 35 de miliarde de ani reprezinta o secunda .

Mai cred si in alte lucruri. Sunt multe , ingrozitor de multe lucruri pe care omenirea nu le deslusi. Atlantii unde au disparut? Sumerienii au fost considerati posibil mostenitori ai lor pentru ca aveau un nivel dezvoltat al tehnologiei. Si ei au disparut ca prin minune.

S-au construit acele piramide in America Latina , la o scara micsorata, dar care pastreaza aliniamentul, dimensiunile raportate si alte detalii ale planetele din sistemul nostru solar.

Pana la urma noi nu cantarim nimic. Daca Soarele contine 99% din masa Sistemului Solar, noi cat cantarim ( raportandu-ne la acest sistem solar)? 0,000000………..000000000001%?

Cred in multe si ma indoiesc de multe!

FINAL!