Costul unui somn liniștit și cele trei minuni

Am început referindu-mă la cost pentru că este acel element care face diferența între o saltea, căci despre asta o să scriu, și o pseudo-saltea. Nici nu aș numi saltele acele obiecte care seamănă cu acestea, dar care nu asigură nivelul standard al unui somn liniștit și sănătos.

Prețul unui somn liniștit nu se poate stabilit decât prin comparație cu prețul unui somn plin de greutăți, dureri, neliniști, un somn care reușește să îți transforme noaptea într-un coșmar sau ziua următoare într-o povară. Vă dați seama că întregul randament la muncă, în familie, cu prietenii este reflectat în modul în care ați dormit în noaptea de dinainte. De asemenea, orice „atac” la sănătate este un sacrificiu mult prea mare pentru a fi meritat.

Cele trei minuni pe care le poate face o saltea

Să îți ofere un somn odihnitor

Aceasta este caracteristica pe termen scurt care face diferența. Poți să te trezești cu adevărat bine dimineața, poți să vii cu forțe nebănuite, să fii copleșit de creativitatea numai datorită unui somn odihnitor. Saltelele memory reprezintă o investiție pe termen scurt, mediu și lung, fiind cele care îți pot asigura acest aspect. Așadar, ești dispus să folosești saltele memory?

Un sprijin pentru sănătate

Acesta este vizibil de la orice vârstă, fie că ești bebeluș sau adult. Trebuie să ai în vedere că modul în care dormi, felul în care te așezi și comportamentul saltelei influențează destul de mult sănătatea. Poate că nu se va vedea astăzi sau mâine, dar la un moment dat, atunci când te va durea, vei arunca o privire înapoi și îți dai seama că inamicul nevăzut era sub tine. Saltelele pentru bebeluși sunt create pentru cei mai tineri membri ai familiei, fiind concepute pentru a rezolva înainte să apară problemele ce țin de igienă. Bacteriile vor fugi de acestea, ciupercile și acarienii la fel, iar copiii vor dormi bine, să nu spun chiar excepțional.

Un aspect plăcut

Nu putem uita partea de aspect când vorbim de un obiect care își va face apariția în drumul nostru în fiecare zi, atunci când facem patul sau când ne trezim, ne urcăm pe ele să ne uităm la televizor sau ne sprijină în momentul în care încercăm să visăm frumos. Tot la aspect introduc și modul în care se poate curăța, greutatea și fermitatea acestora.

Având grijă de cele trei criterii calitative îndeplinite de saltele comercializare de Salterra, somnul va fi cu siguranță sănătos și odihnitor. Închei simplu, cu „somn ușor”, dar nu înainte de a vă sprijini în alegerea unor reduceri faine cu ocazia Black Friday, căci tot suntem în această perioadă:

Devino fan-ul paginii Salterra și descoperi super oferte de Black Friday!

*sursă cover facebook.com/Salterra.ro

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Costul unui somn liniștit și cele trei minuni”

Comments are closed.