Conferința Studențească de Științe Politice de la UBB, ediția a V-a

Pentrul anul următor, voi ști cum să îmi planific timpul, astfel încât să mă înscriu și în cadrul conferinței studențești organizată de SNSPA cu o lucrare (pe care am ratat-o anul acesta), cât și pentru cea de științe politice organizată la Cluj-Napoca de către Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării de la Universitatea Babeș-Bolyai.

Conferința Studențească de Științe Politice, UBB, ediția a V-a

Până atunci, însă, studenții pasionați de științe politice și relații internaționale au șansa să se înscrie cu o lucrare academică în cadrul celei de-a cincea ediție a Conferinței Studențești de Științe Politice.

Centrul pentru Studiul Democrației, Societatea Studențească de Științe Politice și Departamentul de Științe Politice a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, organizează cea de-a 5-a ediție a Conferinței Studențești de Științe Politice.

Conferința va avea loc în data de 30 Mai 2014 la sediul Facultății de Științe Politice, Cluj-Napoca. Acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru studenții interesați de domeniul științelor politice de a prezenta lucrări pe teme precum relațiile internaționale, Uniunea Europeană, minorități, identitate politică, feminism, partide politice, alegeri sau comportament politic.

Lucrările vor fi trimise la adresa conference@democracycenter.ro pâna la data de 23 mai 2014. Participanții selectați vor fi contactați pâna la data de 25 mai și vor trimite o prezentare PowerPoint a lucrării pâna la data de 28 mai. Lucrările trebuie să se încadreze între 6000-8000 cuvinte. Cele mai bune lucrări vor fi publicate.

Aplicația poate fi descărcată de pe site-ul: https://www.dropbox.com/s/15xd66us9kj2emz/application_EN_2014.docx. Nu se percepe taxă de participare!

Recomand participare! Eu, din păcate, nu am prea avut timp în ultima perioadă să mă dedic acestei părți a activității de student, dar, la anul, dacă va fi organizată din nou, poate în această perioadă, mă voi înscrie. Până atunci, grăbiți-vă, căci mai sunt câteva zile pentru trimiterea lucrărilor pentru ediția 2014 a Conferinței Studențești de Științe Politice, organizat de Centrul pentru Studiul Democrației, Societatea Studențească de Științe Politice și Departamentul de Științe Politice de la FSPAC, UBB.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.