Concursul #EUinMyRegion

Concursul #EUinMyRegion

Pe 2 mai, Comisia Europeană a lansat tradiționalul concurs „Europa în regiunea mea”/„Uniunea Europeană în regiunea mea” prin care se urmărește scoaterea în evidență a investițiilor cofinanțate de Uniunea Europeană.

Concursul foto te îndeamnă să iei o cameră foto de orice fel, să faci o poză unui proiect cofinanțat de Uniunea Europeană în care să fie vizibile informațiile privind finanțarea și steagul Uniunii Europene și să o încarci prin intermediul aplicației Facebook disponibile aici.

sursa imagine: Comisia Europeana / Facebook.com

De ținut minte că poți încărca până la 3 poze, iar termenul limită pentru încărcarea lor este 28 august 2016. În septembrie urmează perioada de votare (1-11 septembrie), cea de jurizare (12-15 septembrie) și anunțarea câștigătorilor (16 septembrie). Câștigătorii vor beneficia de un workshop pe fotografie la Bruxelles, precum și de călătoria aferentă (incluzând transport și cazare pentru două persoane), în perioada 10 -13 octombrie 2016.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Concursul #EUinMyRegion”

  1. Iata ca nici Comisia Europeana nu se dezminte. Poze cu meretele realizari sunt necesare. Ma apuc de fotografie.

Comments are closed.