Citesc știrile dimineața și la amiază

Sunt două momentele ale zilei când mă informez cu privire la știri. Am ajuns să îmi fac o rutină din a le citi la aceste momente prin diferite încercări. Astăzi, le citeam dimineața, apoi seara. Sau stăteam toată ziua cu telefonul citind știrile.

Dimineața, în RATB

Dacă în metrou prefer să mă uit pe geam sau să observ cum așteaptă oamenii să iasă (sună ciudat, nu?), în RATB, dacă este până în ora 9:00, cu siguranță voi citi ce e nou. În funcție de timp, verific și e-mailul sau notificările de pe facebook. Practic, este un timp gol pe care trebuie să îl ocup într-un fel. Dacă ascult muzică, tot nu se întâmplă tot nu aflu nimic.

Amiaza, în pauză

Cel de-al doilea moment mi l-am format în funcție de zilele de marți și miercuri, când sunt la cursuri de la 8 dimineața până la 16:00. Evident, pauza de cafea fusese exploatată. La fel de evident, mai există și alte pauze. Astfel, dacă tema cursului și modalitatea de predare mă atrage, atunci voi verifica înainte sau voi sta cinci minute după ce se termină. Dacă nu se întâmplă asta, este clar că voi citi știrile și în timpul cursului.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Citesc știrile dimineața și la amiază”

Comments are closed.