Challenge accepted: No Facebook 4 three weeks

De ce este așa de importantă ziua de 23 noiembrie 2012?

Este Vinerea Neagră pentru prezența mea pe Facebook. Va fi greu, foarte greu, însă de pe 24 până pe 12 decembrie voi fi offline pe această rețea de socializare. Este un pas înainte, unul care să îmi confirme faptul că pot renunța oricând la această dependență. Desigur, nu va fi ușor. De Facebook se leagă și RoYouthOpportunities, un proiect ce există doar acolo și care va avea câteva lipsuri în perioada în care nu voi fi online.

În schimb, trăiesc. E drept, fără Y!M și Facebook îmi va fi mult mai greu să comunic cu colegii mei, însă nu imposibil. Existe telefon, mail, Twitter. Voi fi în continuare la curent cu tot ce se întâmpla, dar în afara acestei rețele de socializare.  De asemenea, îmi voi face mai mult timp pentru mine, pentru ideile mele, pentru pregătirea pentru bac.

Și asta nu e tot. Voi monitoriza zilnic comportamentul pe blog legat de Facebook rezumându-mă la câte un scurt articol pe blog. Oare cât de ușor vor trece zilele astea?

Totodată, îmi adaug timp pentru teze, pentru două proiecte surpriză (unul pe termen lung, pentru toata perioada facultății, dacă îmi ies planurile așa cum mi le-am schițat și unul ce va avea loc, sper eu, în Focșani, în martie-aprilie 2013). Stați aproape!

One Reply to “Challenge accepted: No Facebook 4 three weeks”

Comments are closed.