Ce putem învăța din isprava din Muntenegru?

  1. Nicio agenție de turism și niciun operator de transport nu asigură siguranța deplină, oricât de bine sau de rău ar fi plătit.
  2. Viteza ucide, fapt dovedit dinainte. Păcat de vieților celor care nu au apăsat pedala de accelerație.
  3. Dincolo de ziua de doliul național de miercuri, măsura statului român de a asigura transportul și spitalizarea răniților, precum și repatrierea cadavrelor adaugă un plus de imagine Executivului, fiind una dintre puținele decizii de acest fel luate în ultimii … mulți ani.
  4. Pentru știrileprotv.ro, România se scrie cu „r”.
  5. Drumurile din Muntenegru sunt la fel de proaste (poate chiar mai mult), însă mai periculoase decât cele din România.
  6. Oamenii sunt uniți de solidaritate. Donarea de sânge făcută de localnici trebuie apreciată, un gest nobil.
  7. Arhiepiscopia Argeșului a decis ca în toate bisericile și mânăstirile din județ vor fi ținute slujbe de pomenire timp de 40 de zile pentru cei care au murit.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Ce putem învăța din isprava din Muntenegru?”

  1. Madalin, stramosii nostri aveau o vorba – ulciorul nu merge de multe ori la apa. Vina apartine in totalitate soferului – a depasit pe pod / inainte de curba stanga (fara vizibilitate) in principiul “lasa mai ca merge”. Aici nu discutam despre calitatea drumurilor, ci despre mentalitatea noastra de a forta norocul.

Comments are closed.