Cățel pierdut. Attending?

Ce faci când pierzi un cățel?

Răspuns: un eveniment pe Facebook.

Eu am niște nelămuriri:

  • Sunt din partea opusă a țării și dau „attending”. Asta înseamnă că am pierdut și eu un cățel sau că l-am văzut pe cel din eveniment?
  • Dacă dau „attending” înseamnă că l-am găsit sau că am pierdut și eu un cățel?
  • Dacă văd cățelul pe Facebook, trebuie să pun link-ul?
  • Cei care nu petrec prea mult timp în offline și nu prea au cum să vadă cățelul, dar au dat „attending” înseamnă că îl caută pe net sau prin Battlefield?
  • Când setezi ora, înseamnă că acest cățel se caută conform unui program? Dacă îl găsesc la ușă după 8 seara, nu are niciun rost să spun că l-am găsit, atât timp cât evenimentul era între 17 și 19:59.
  • Dacă nu dai „attending” înseamnă că nu vreau să ajut la găsirea cățelului sau că nu l-am găsit?
  • Sunt mai multe șanse cu afișe pe stâlpi sau cu evenimente pe Facebook?

 

Am terminat cu o parte de întrebări. Cred că o să day „maybe” atât timp cât nu știu răspunsurile la aceste întrebări. Totuși, mi se pare amuazantă ideea: am pierdut un cățeluș pufos de talie mică care răspunde la numele Bobiță (puneți măcar diacritice, căci bietul animal face diferența între „Bobiță” și „Bobita” / off topic: probabil este așa pentru că nu se știe genul lui și rămâne recuperatorului să îl găsească). Și se oferă și recompensă, cel mai probabil Whiskas ( e pentru pisici, nu?), pui de cățel sau like-uri back pe Facebook…

Să nu uit: ora și locul reprezintă ora și locul unde va fi găsit cățelul sau unde a fost pierdut/va fi pierdut, dat fiind că este prin viitor?

P.S.: Găsiți astfel de situații pe Facebook, deci e real, atât timp cât omul își lasă și numărul de telefon (sau are chef să vorbească cu cineva și nu mai are minute?).

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.