Câștigă o invitație la GPeC Summit 2017

Câștigă o invitație la GPeC Summit 2017

GPeC Summit, ediția de primăvară, se apropie, cu invitații speciali deja anunțați și cu o agendă pe măsură în care tendințele din comerțul electronic vor fi analizate și în care participanții vor descoperi cum își pot îmbunătăți activitatea.

Blidaru.net, cu sprijinul organizatorilor GPeC Summit, pune la dispoziție cititorilor o invitație pentru a lua parte la acest eveniment. Este o invitație 3-day-pass în valoare de 167 de euro, deci pentru întreg evenimentul anului în comerțul electronic românesc, 16-17-18 mai 2017, care include accesul la conferință, la GPeC eCommerce Expo și la workshopurile din zilele următoare. Biletul include accesul la serviciile de catering puse la dispoziție de organizatori și la cele de traducere simulană română-engleză și engleză-română.

Toate detaliile despre GPeC Summit 2017 sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la adresa www.gpec.ro/gpec-summit-mai, incluzând motive pentru a participa, invitații, atelierele disponibile și nu numai.

Mecanismul concursului

Invitația va fi alocată prin tragere la sorți, folosind random.org, concursul desfășurându-se în perioada 1 mai 2017 – 8 mai 2017. Pe 10 mai voi anunța câștigătorul invitației la GPeC Summit 2017.

Ce trebuie să faci?

Încercând să păstrez cât mai simplu mecanismul de concurs, sarcina va fi să lași un comentariu mai jos răspunzând la întrebarea „În ce domeniu mi-aș deschide un magazin online și care ar fi publicul meu țintă?”. Apoi, după încheierea perioadei de înscriere, random.org va decide încotro va merge invitația.

Mai multe informații despre eveniment:

Primii 3 vorbitori internaționali anunțați la GPeC 2017

Update, 10 mai, ora 9.25 PM: Multumesc celor inscrisi. Au fost 14 persoane care au lasat comentarii, iar generarea prin random.org a generat comentariul cu numarul 3 – Denisa Despa.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

15 Replies to “Câștigă o invitație la GPeC Summit 2017”

 1. Hello,

  Mi-as deschide un magazin online in zona bio/meal prepping, iar clientul meu ideal ar fi femeie/barbat, varsta 25-40 ani, ,venit 1-2k euro, corporatie, care isi doreste un stil de viata sanatos, dar nu are timp, astfel incat isi procura hrana ogranica la preturi ok, intr-o maniera usoara.

 2. Mi-as deschide un magazin online in domeniul produselor pentru bebelusi, iar publicul tinta este constituit din tinerii parinti.

 3. Mi-as deschide un magazin online cu bijuterii pentru copii. Publicul tinta ar fi parintii, femei si barbati de peste 25 de ani, din mediul urban.

 4. Mi-as deschide un magazin online de produse traditionale romanesti si publicul tinta ar fi oamenii din strainatate care vin sa lucreze temporar in Romania.

 5. Eu as deschide un magazin online in domeniul turismului. Acesta ar presupune punerea la dispozitia clientilor a diverse trasee turistice din Romania, construite pe regiuni si perioade diferite de timp. Ar exista atat trasee turistice prestabilite cat si adaptate in functie de interesele sau perioada dorita de client. Acestea vor fi puse la dispozitie in 3 trei limbi straine (engleza, franceza, romana), iar publicul tinta/clientul va fi orice turist vorbitor de aceste limbi.
  Aceasta idee deriva din faptul ca multi iubitori de calatorii se orienteaza din ce in ce mai mult inspre variantele do-it-yourself, insa cu toate astea, isi doresc sa descopere cat mai mult din locatia de interes si sa acceseze cat mai multe informatii. Rolul acestor materiale va fi orientarea turistilor si punerea la dispozitie a unui continut informational cat mai complex, care ar putea uzurpa chiar locul unui ghid. Consulltanta telefonica 24h/24h va fi de asemenea unul dintre avantajele achizitiei acestui pachet turistic.

 6. Mi-as deschide un magazin online cu haine XXL pentru ca, dupa cum stim prea bine, multe persoane sunt supraponderale si isi gasesc foarte greu haine. Publicul tinta ar fi toate persoanele pupraponderale, de toate varstele.

 7. Mi as deschide un magazin online cu lucruri handmade . Publicul tinta ar fi persoane din strainatate

 8. Hello! Mi-as deschide un magazin online cu decoratiuni & bijuterii handmade, categorie premium. Publicul meu tinta ar fi reprezentat de persoane din mediul urban, venit peste medie, cu interes pentru design interior si pentru obiectele lucrate manual.

 9. Buna si iti multumesc pentru aceasta oportunitate! Visul meu este de acela de a deschide un magazin online cu prajituri si torturi, cu livrare in Buzau, Bucuresti, Vrancea, Brasov, Prahova, punctul de lucru fiind in Buzau. Publicul principal ar fi format din femei care organizeaza evenimente importante din viata lor/a familiei, 24 de ani +, venituri medii spre mari.

 10. Magazin online pijamale, categorie mediul spre premium. Target – persoanele din mediul urban, in general tineri, pasionati de tot ce e nou si mereu in trend.

 11. Mi-as deschide un magazin online de perdele si draperii facute la comanda. Target: femei, 25-34, urban, casatorite, venit mediu spre mare.

 12. Eu mi-as deschide un magazin online cu pantofi cu masuri extreme (mari si mici). Publicul tinta ar fi: fete/ femei, 25-34, care urmaresc bloguri fashion, locuiesc in orase, calatoresc si fac shopping online.

 13. As deschide un magazin online axat pe produse naturiste iar publicul tinta il constituie femeile corporatiste. Din experienta mea cu colegele din diverse firme cred ca ar inregistra un succes deosebit!

 14. Buna! As deschide un magazin online cu jucarii pentru copii + produse de puericultura.
  Public tinta: femei din mediul urban, venit peste medie.

Comments are closed.