Capitala Verde a ROmaniei

Nu stiu daca ati aflat, dar mai sunt doar cateva zile pana la gala de premiere a competitiei “Capitala Verde a Romaniei”. In continuare, voi incerca sa imi va conving, dragi cititori, ce oras din cele zece finaliste merita sa fie declarata “Capitala Verde a Romaniei”.

Cele zece orase finaliste sunt :

  1. Timisoara
  2. Brasov
  3. Cluj-Napoca
  4. Deva
  5. Sfantu Gheorghe
  6. Bucuresti – Sector 2
  7. Braila
  8. Alexandria
  9. Zalau
  10. Slobozia

Inainte de a incepe, marturisesc ca am avut ocazia sa vizitez doar o parte dintre orasele enumerate mai sus, si anume : Alexandria, Braila, Bucuresti, Brasov , Sfantu Gheorghe si Cluj-Napoca.

Din acest motiv, voi sprijini unul dintre orasele vizitate, deoarece nu am cum sa stiu cat de “verde” este un oras in prezent, dat fiind ca a trecut o groaza de timp de cand l-am vizitat ultima oara.

Asadar, sustin si va invit sa participati la actiunile eco organizate in orasul BRASOV.

Aflat intr-o zona minunata si avand un trecut bogat, orasul Brasov m-a uimit vara trecuta cand l-am vizitat. In primul rand vreau sa spun ca am fost uimit de spatiile verzi amenajate. De asemenea, recomand orasul Brasov si pentru ca este un oras curat ( intr-o tara in care orasele in care gasesti curatenie pe jos se pot numara pe degete). Oamenii pe care i-am vazut in timp ce ma plimbam prin oras au dat dovada de simt civic si pentru natura, deoarece i-am vazut tinand in maini si ducand la cosurile amenajate ambalajele.

Dat fiind ca am auzit de implicarea oamenilor in numeroase actiuni de ecologizare, Brasovul primeste votul meu pentru “Capitala Verde a Romaniei”.

P.S. Orice blogger poate face galerie Brasovului. Detalii aici.

5 Replies to “Capitala Verde a ROmaniei”

Comments are closed.