Cand am refuzat Robotzii…

La inceputurile lor, publicam pe blog articole in care ceream pareri despre episoade. De asemenea, cand erau pe YouTube, embed-ul se gasea si pe acest blog.

Ajunsesem la primele patru episoade sa ma gasesc in primele pozitii Google pentru keyword-urile aferente. Timpul a trecut si Robotzii au plecat de pe YouTube.

S-au mutat pe CreativeMonkeyz.com si au avut si parti bune si parti proaste ( mai cadea cateodata serverul, era epuizata banda)…

Primele noua episoade au fost acceptabile, dupa care am refuzat sa ma mai uit. Pe langa faptul ca deveneau mai greu de vizualizat din cauza timpului, Robotzii se indepartau de modelul meu.

Cum? Mi s-a parut vizibil faptul ca incep sa apara doar pentru trafic si succes ( including sectiunea comercial). Nu mai tineau cont de publicul tinta, iar serialul nu mai continea nimic moral ( din nefericire). Jignirile se multiplificau, iar M.O. si F.O.C.A. deveneau din ce in ce mai insuportabili.

Si nu m-am mai uitat. Deloc, chiar daca ajungeau copii de 8-9 ani sa invete replicile cuvant cu cuvant.

Succes!!!

5 Replies to “Cand am refuzat Robotzii…”

  1. Eu am refuzat sa ma uit decand au aparut si cu cat s-a vorbit/scris mai mult despre ei cu atat mai dorinta mea de a ramane indiferent fata de ei a fost mai mare.

Comments are closed.