byron – Road Trip

byron lansează un nou videoclip și acum îl puteți vedea în premieră aici. Este o surpriză, un super clip, melodia urmând a fi inclusă pe următorul album de studio al trupei.

Acesta are titlul de lucru “Long Story Short”, va marca revenirea la compozitii in limba engleza si va fi lansat cel mai probabil primavara viitoare.

“Road Trip” a fost compusa de catre Dan Byron in luna februarie in timpul unui challenge international, participantii trebuind sa compuna si sa inregistreze un album muzical intr-o luna. In premiera pentru byron, noul single va avea atat o varianta in limba romana, cat si o varianta remixata. Acestea vor fi lansate in viitorul apropiat.

Videoclipul piesei Road Trip contine secvente filmate in timpul turneului national pe care trupa byron l-a sustinut pentru promovarea materialului video Live Underground, lansat pe DVD si Blu-ray, ce contine concertele sustinute in Salina Turda. Road Trip este un veritabil film de calatorie pentru formatia insasi, fiind prezente atat imagini de pe scena cat si secvente de pe drum si “behind the scenes”. Clipul este produs si editat de catre Laszlo Demeter, basistul byron, care este de asemenea si artist vizual.

Despre byron pot spune că este o trupă foarte apropiată de blogosferă, ceea ce este demn de apreciat. De asemenea, provocările lansate dovedesc faptul că sunt deschiși unor noi provocări.