Atitudine a la Mourinho

Cunoscutul antrenor Jose Mourinho, unul dintre cei mai extraterestri antrenori din intreaga lume( din prisma legaturi cu fotbalul) este…

Nu spun cum. Nu vreau sa spun ceva rau, doar ca are o atitudine tampita rau de tot in sensul bun al cuvantului. Chiar si asa nu inteleg cum poti sa spui inaintea ultimul meci al sezonului, inaintea unei finale de UCL, ca vrei sa pleci la Real Madrid, ca dai 5 goluri Barcei in Primera Divison?

Stie careva ce mentalitate are? In privinta meseriei  e  ok. Are printre cele mai mari performante din fotbalul contemporan.

A fost la Chelsea si a venit la Inter pentru a cuceri tot ce se poate. In doi ani aproape a reusit. Mai are in seara aceasta parca de castigat un UCL. Ultima data a castigat acest trofeu cu o echipa din tara sa natala , Portugalia. Parca in 2004( sau pe acolo) cu FC Porto ( sper ca nu gresesc).

Intr-un interviu destul de recent pe care l-a acordat ziarului sportiv Marca, a spus , privind meciul castigat in fata FC Barcelonei , ca a folosit o tactica echilibrata. Nu stiu ce inseamna pentru el echilibrat, atata timp cat , dupa spusele sale, a tinut de scor introducand un Airbus 340 in poarta.

Ok. Inteleg ca nu se simte apreciat in Italia, dar daca ar veni in ROmania ce ar face? Mai ales la Steaua, unde Becali i-ar face capul…praf. Precis ar fugi de aici daca ar sti situatia, dar acesta este doar un vis irealizabil.

Pentru el  ar fi gaura in CV daca nu ar antrena Realul, dar nu se gandeste un pic si la  oamenii care au avut rezultate fara sa sufere de boala numita aroganta? Un exemplu ar fi cavalerul reginei  Britaniei , Alex Ferguson….

De patriotism m-am convins. Nu spun ca nu este . El doar a explicat imposibele sanse ale echipei nationale portugheze sa faca o faza frumoasa la Campionatul Mondial….

FINAL