Am fost rău…

Pentru prima dată, după mult timp, am fost rău pe Internet. M-am luat de corectat bloguri “cu multe aere” de perfecţiune. Este imposibil. Accidental, am ajuns să petrec cinci minute din viaţa mea pe un blog. Să dau, să nu dau link? Mă mai gândesc. Notez că nu am considerat greşeală scrierea cu “î” din interiorul cuvintelor.

Şi cum mă dau deştept, după spusele autorului acelui blog, haideţi să vedem cine are mai multe greşeli.

Apreciez şi susţin înverşunarea cu care luptă acest personaj cu televiziunea. Nu este prea departe, ţinând cont de greşelile veşnice ale producătorilor, prezentatorilor etc.

A piece of advice: Decât să scrieţi greşit, mai bine nu mai scrieţi sau citiţi articolul după ce l-aţi publicat.

P.S.: “mi se-nchid”, “acestui post”…

 

2 Replies to “Am fost rău…”

 1. of mai raule..
  Băi Madalin mă bucur pentru tine că eşti aşa deştept şi ai găsit greşelile ortografice la blogul meu.. numai că nimeni nu te-a rugat.
  Ei dar tu au ai vrut s-o faci pe profesorul si deşteptul. (e dreptul tau numai ca imi pare rău ca ai inceput aşa cu aere.. fiindca un Blogger adevarat nu face aşa, eu ţin legatura si cu blogger care au ceva timp de cînd sunt in sfera asta şi se pricep cît de cît şi ei în alt mod mi-au spus despre greşeli şi le-am spus şi despre cazul tău şi mi-a zis că aşa blogger nu prezintă nimic ăştia doar o fac pe deşteptul)
  1) Eu am scris in Blog ca nu mă voi uita la greşeile ortografice.. Fiindca măcar aici in Blogul MEU scriu cum imi place mie şi nu mă interesează iţi place ţie sau nu, principalul articolul sa fie interesant şi dacă articolul va fi interesant il va citi pînă la urmă şi aşa cu greşeli ortografice cum e el..
  2) -Dece eu scriu aşa: Findca eu scriu repede şi deodata publi, eu nu stau sa corectez.
  – Dacă ai observat(dacă eşti deştept ar trebui să observi) limbajul meu se difera de al vostru deoarece sunt din Moldova dar imi promovez blogul in Romania.
  3) Şi repet Eu voi scrie aşa cum îmi place mie nu ma voi uita ca greşit este “mam sulat” iar corect “m-am sculat” dao in plm de cratima Chiar tot consta in cratima sau am văzut ca tu mi-ai facut observaţie că lipseşte virgula chiar işi pierde cu totul sensul frazei dacă lipseşte virgula..cred că nu..
  3) Şi eu ştiu precis că minim peste jumate de an eu voi avea mai mulţi cititori si vizitatori ca tine chiar dacă eu scriu aşa cu greşeli..
  Fiindca îţi mai spun o data nu conteaza ortografia.. Blogul meu nu e un blog de elita sau de alt ceva unde contează ortografia, da sunt de acord că sunt unele in care trebuie de scris ortografic.. Dar al meu este p-u a gasi ceva positiv şi asta găseşti in el, În blogul meu vor intra şi vizitatori care idee n-au de ortografie şi nu vor gasi diferenţa între “team” şi “te-am”

  P.S. Merci că ai scris un articol despre blogul meu..
  Eu faţă de tine nu regret că am petrecut 10 minute pu aţi comenta..

  1. Salut!
   Nu sunt rău, nu am început cu aere. Dacă vroiam să fiu hater eram şi nu stăteam aşa de cuvinte, nu scriam un articol. Faptul că am blog, nu înseamnă că sunt blogger. E drept că am mai spus ( pe blog ) ceva de genul “eu, ca blogger” sau “eu, dacă aş fi un blogger”. E adevărat că mai merg la câte un blogmeet din când în când, dar eu nu recunosc încă bloggerul ca fiind cineva. Nu.
   O fac pe deşteptul. E vreo problemă? Am observat că eşti din Moldova. Poţi să fii şi din Burkina Faso. Nu m-am legat decât de greşelile 100%, greşeli care sunt recunocute în mai multe limbi de circulaţie internaţională. Virgula are un rol foarte important în topică, de asemenea. Nu îţi spune nimeni să nu scrii repede.
   Observ că acum eşti tu deşteptul, specialistul în blogging, care va avea peste 6 luni mai mulţi cititori vizitatori ca mine. Abia aştept să văd. Sunt curios, deşi l-a început nu părea interesantă această evoluţie. Oricum, mai ai…mult.
   Este incredibil cum doar la tine nu contează ortografia. Zi-mi un blogger de top care scrie în acest hal. Chiar am nevoie să văd unul. Aaaa, nu este un blog de elită, dar parcă mentorul tău în blogging îţi spunea altceva. Ţine în continuare legătura. Poate te ajută să ai acei vizitatori prin servicii de “fake hits”, cum le zic eu. Şi spam-ul este o soluţie. Nimeni nu spune că Google nu are voie să te baneze.
   Ţinând cont că ăsta este singurul articol care nu era un clip video de pe un site de video-sharing sau o listă de chestii copiate de pe alt site fără indicarea sursei, se înţeleg destul de multe. Dacă vreau ceva pozitiv, ies afară din casă, nu intru pe un blog. Cititorii se aseamănă cu scriitorul din spatele monitorului. Contează când se pune virgula.
   P.S.: Vezi definiţia blogging-ului şi a blogger-ului.
   Încă mai regret, să ştii. Ai potenţial în a face oamenii să regrete.
   A fost o plăcere să îţi corectez articolul…

Comments are closed.