Am ajuns la final

Dupa lupte seculare ce au durat doua luni ( daca ar fi sa preluam greselile lui Ion Luca Caragiale) am ajuns la finalul competitiei SuperBlog 2010.

Nu am renuntat si acest lucru este demn de remarcat, dar de ce nu am renuntat? Anul trecut au parasit drumul infernal foarte multi ajungand putini pana la linia de sosire. Anul acesta ambitia a fost mult mai mare printre bloggeri si s-a vazut in raportul dintre cei intrati in competitie si cei care au terminat-o.

Ambitia lor m-a facut si pe mine sa nu renunt ( desi eram cam nehotarat pe la jumatatea competitiei). M-am gandit ca nu am ce pierde daca continui, ba mai mult, voi ajunge un SuperBlogger al anului 2010.

Ce mi-a placut la SuperBlog?
Mai multe. In primul rand am descoperit niste bloguri pe care le voi urmari mai des. In al doilea rand, m-am delectat citind niste articole incredibile si muncite in adevaratul sens al cuvantului ( trucaje , poze, animatii etc. alaturi de niste articole de nota 10). Am avut ocazia sa descopar noi tehnologii pe care doresc sa le testez in viitorul apropiat.

Imbunatatiri? Da. Dupa ce s-au acordat primele note , m-am gandit ca lucrurile se vor desfasura mult mai rapid , dar m-am inselat. Au fost sponsori care au intarziat foarte mult cu notarile. De asemenea, regulamentul a avut mici scapari, dar care afecteaza clasamentul general : unii sponsor nu au penalizat intarzierea articolelor . Cam atat. Evident este posibil sa mai fie, dar nu am stat sa analizez fiecare punct, dat fiind ca este unul dintre cele mai mari concursuri in blogosfera romaneasca.

Succes in continuare organizatorilor si sa ne vedem la SuperBlog 2011 cu sponsori, bloggeri, probe si premii!

Articolul este scris pentru proba nr. 44, SuperBlog 2010
Nume proba: Super Blogarii
Sponsori : Nu exista ( dovada ca se pot scrie articole si fara anumiti sponosri)