AllView X1 Xtreme vine cu 3 GB RAM și 16 MP

Producătorul brașovean de smartphone-uri și tablete a anunțat astăzi lansarea smartphone-ului X1 Xtreme, un model care vine cu dotări neașteptate și cu o serie de tehnologii suprinzătoare față de ceea ce a adus până acum. Specificații, dar și prețul, includ acest AllView X1 Xtreme în topul produselor superioare lansate.

AllView X1 Xtreme – tehnologii folosite

AllView X1 Xtreme vine în premieră cu un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,15 GHz și o cameră foto de 16 MP. Este o evoluție pe care trebuie să o apreciem. Personal, nu mă așteptam ca un device de acest tip să fie lansat prea curând de AllView, însă comunicatul primit mi-a întrecut așteptările. Telefonul single SIM unibody este dotat cu display JDI IPS Full HD de 5,5 inches, protejat de Gorilla Glass 3.

Bateria realizată pe platforma SDI împreună cu gestionarea inteligentă a resurselor poate asigura o capacitate mai mare cu până la 30% față de bateriile obișnuite de aceeași dimensiune. Alte informații importante ar fi că lumina de fundal se reduce în funcție de tipul de imagine prin tehnologia CABS,

Alte specificații tehnice

77,5% din suprafața frontală a smartphone-ului este ocupată de display, clasând telefonul AllView X1 Xtreme în top 10-le smartphone-urilor edge-to-edge. Cred că este un lucru care ar trebui să ne atragă atenția.

Smarphone-ul are o memorie RAM de 3 GB și 32 GB memorie flash. Vine cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Vorbind de un smartphone, calitatea sunetului joacă un rol important. Vine cu un amplificator audio Yamaha și cu sistemul DTS (Digital True Sound). De asemenea, întâlnim tehnologie HD Voice care sprijină o convorbire la cel mai înalt nivel.

Camera foto principală Omnivision are 16 MP, este dotată cu LED Flash, senzor BSI și un sistem de opt lentile cu filtru UV și antireflexie. În condiții de lumină slabă, datorită modului în care este construită camera, poate oferi o prestație excelentă. Cea frontală are 8 MP și vă vor asigura un mediu adecvat conferințelor, convorbirilor și nu numai.

Din 31 martie, veți putea achiziționa smartphone-ul AllView X1 Xtreme din magazinele partenere pentru 1999 RON.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

3 Replies to “AllView X1 Xtreme vine cu 3 GB RAM și 16 MP”

  1. Nu-mi inspira deloc incredere, mai ales dupa ce am observat ca au plagiat numele celor de la Evolio, ale caror tablete cu numele asta au aparut inca din decembrie.

  2. Tot nu mi se pare ok ca o companie foloseste un nume pe care l-au folosit si altii. Nu e ok ca renume pentru ei si in plus se pot crea confuzii.

Comments are closed.