AllView A5 Duo, un smartphone low-cost dedicat tinerilor

AllView Mobile continuă seria de lansări de produse tip smartphone cu modelul A5 Duo, unul care se caracterizează prin faptul că este dedicat, în special, tinerilor. De ce spun că este dedicat tinerilor? Pentru că are un raport preț – funcționalități adecvat acestei categorii.

AllView A5 Duo va înlocui modelul P5 Mini, venind cu un procesor mai puternic, un display mai mare, cu 4.2.2 Jelly Bean și cu o autonomie de până la 8 ore în condiții de utilizare continuă.

A5 Duo este dotat cu un procesor Dual Core de 1,2 GHz, datorita caruia aplicatiile ruleaza mai rapid. Cu tehnologia HSDPA+ care permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps streamingul video se va realiza rapid si orice aplicatie iti doresti se va descarca intr-un timp mai scurt. Memoria RAM de 512 MB iti ofera viteza suficienta procesarii tuturor informatiilor. Memoria flash de 4GB este suficienta pentru aplicatiile tale favorite, iar prin adaugarea unui card microSD de pana la 32 GB spatiul de stocare pentru imaginile, filmele si muzica ta preferata iti va fi asigurat. La toate acestea am adaugat un procesor grafic Mali400 si astfel jocurile si aplicatiile tale favorite ruleaza mai fluent. – sursa AllView.ro

Cred că acest model își va atinge scopul. Costă doar 549 RON și oferă o serie de beneficii pentru a te bucura de acesta, concurând la capitolul caracteristici cu orice smartphone, în sensul că poți să te bucuru de jocuri, muzică, poți să fii în social media tot timpul, permițându-ți să capturezi anumite momente cu camera foto de 3.2 MP. În plus, este Dual – SIM. Dacă vei călători și vrei doar să faci poze pentru a-ți reaminti de locurile care te-au fascinat sau pentru a le pune în social media, 3.2 MP sunt suficienți.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.