AllView a lansat P6 Quad

V-am spus un pic din știrea aceasta acum câteva zile. Ei, bine, în articolul acesta voi detalia puțin și voi explica mai pe larg ce calități are acest smartphone produs de firma românească.

Încep prin a spune că AllView P6 Quad este performant. Desigur, vă puteți închipui că un telefon inteligent care costă 1499 RON oferă specificații pe măsură. Chiar așa este. Aș aminti doar câteva dintre ele: filmări 1080p, viteză de download de până la 21,6 Mbps, display HD Super Amoled și lista continuă.

Personal, îmi plac telefoanele slim, telefoanele care nu ocupă foarte mult spațiu și care sunt ușor de manevrat. Acesta este și unul dintre motivele pentru care folosesc tot un AllView, destul de subținere, dar pe care îl utilizez doar pentru apeluri și check-in pe Facebook. P6 Quard se încadrează, dacă aveți astfel de gusturi:

P6 Quad te va incanta zi de zi cu formele elegante si designul ultra slim. Cu o grosime de numai 8,6 mm si o greutate de 131 de grame, smartphone-ul este comod de manevrat si nu vei putea sa te mai desparti de el.

Camera de 8 MP nu numai că creează imagini impresionante, dar are și o serie de funcții foarte utile. De exemplu, puteți fotografia până la 99 de cadre în rafală.

Smartphone-ul este dotat cu sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean, este dual sim (așa cum am fost obișnuiți de AllView), are un procesor Cortex-A7, 1,2GHz Quad Core, memorie flash de 4 GB și RAM de 1 GB, permițând extinderea memoriei externe prin intermediul unui card microSD până la 32 GB.

Ce  părere aveți despre acest smartphone?

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.