Adaptarea la coronavirus: cazul conferințelor

Adaptarea la coronavirus: cazul abonamentelor pentru conferințe

Pandemia care a cuprins deja de mai bine de două luni România îndeamnă la soluții creative în planurile de afaceri ale multor companii. Ce servicii oferă, cum le adaptează, în ce condiții, cum pot crea valoare adăugată sunt doar câteva din întrebările din această perioadă.

Săptămâna trecută am aflat de cazul Evensys, cu activitate în zona de organizare de evenimente, în special conferințe tematice – marketing, comunicare și digital în temele principale – , care a decis să lanseze abonamentele Evensys, o idee venită la 14 ani de existență, dar care poate să asigure spirjinul pentru impulsionarea activității.

Detalii despre pachetul care îți permite să plătești un bilet de conferință și să primești acces la trei conferințe până la finalul anului 2022 sunt disponibile la adresa aceasta. Printre evenimentele actuale din care poți alege se află Digital Marketing Forum, Webstock Conference & Awards, Influence Marketing Conference, PR Forum Romania, Digital Divas, Visualfest.

Personal, sunt printre cei care aveau câteva conferințe la care trebuiau să participle în această perioadă și care, la sfârșitul lunii martie, a primit șirul de mailuri cu anularea sau amânarea acestora. Cele mai multe au preferat să le anuleze pentru anul viitor și să încerce compensarea participării din acest an cu cea de anul viitor. Dar se pare că sunt și alte soluții, cum este cazul dat.

imagine: Pixabay.com

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.