A inceput spectacolul la World Cup

Cam tarziu, dar nu prea conteaza. In sfarsit am vazut ca a inceput sa apara spectacolul la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Vuvuzelele au inceput sa devina un pic adorabile…

Pana ieri seara nu a fost decat un meci cu mai mult de doua goluri de o singura parte: Germania – Australia 4-0.

Uruguay-ul  a facut show, infrangand Africa de Sud. 3-0 , scor de neprezentare. Killerul cormoranilor si omul finalei de Europa League a marcat primele doua goluri, primul candidand cu siguranta la golul mondialului… Alvaro Pereira, fost fundas al CFR-ului a majorat scorul la ultima faza a meciului , tot dupa contributia lui Forlan.

Astazi, am urmarit o repriza, a doua, din meciul Argentinei cu Koreea de Sud. Scorul final a fost 4-1… Dar spectacolul a meritat. Higuain a marcat trei goluri pentru formatia antrenata de Diego Maradona. Messi a fost coautor tot la trei goluri. A driblat tot ce a putut, dar nu a reusit sa marcheze cu toate ca a fost o furtuna pe teren. Jetoanele asiatice nu reuseau nici sa il faulteze. Sergio “El Kun” Aguero abia introdus de antrenor a driblat tot ce se putea din propria jumatate, dar nu a reusit sa finalizeze.

Un meci placut, poate cel mai bun  pe care l-am vazut pana acum la aceasta editie a Cupei Mondiale.

Dupa aceasta partida a urmat, in aceeasi grupa, meciul dintri Nigeria si Grecia. Chiar daca au condus cu 1-0 , nigerienii au plecat invinsi. Cu un om in minus, Nigeria nu a facut decat sa ajute Grecia sa faca un spectacol…frumos, mai frumos ca in meciul dintre Elvetia si Spania.

Aproape de jumatatea meciurilor din faza grupelor, jocurile devin tot mai interesante.

Cred ca cel mai mult conteaza show-ul. Dupa mine poate sa iasa oricine campioana mondiala…Glumeam. Nu se merita ca Japonia, Chile sau Grecia sa produca o surpriza. Echipele care se vor bate sunt ( surprizele pot aparea oricand) : Argentina, Germania, Spania, Italia, Brazilia, Anglia. Restul sunt doar de forma, inclusiv Franta.